«Θα είναι ακόμη πιο καυστικός ο Harry»: Γιατί το βιβλίο του θα προκαλέσει νέα αναταραχή;

Κατερίνα Μπούσιου
«Θα είναι ακόμη πιο καυστικός ο Harry»: Γιατί το βιβλίο του θα προκαλέσει νέα αναταραχή;

 (AP Photo/Peter Dejong, File)

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Στις 10 Ιανουαρίου θα κυκλοφορήσει η βιογραφία με τον τίτλο «Spare» του Harry. Και κάποιοι ήδη υποστηρίζουν ότι οι αποκαλύψεις του θα είναι πολύ πιο σημαντικές από ότι στο Netflix. 

Μετά το ντοκιμαντέρ στο Netflix, o Harry έχει ήδη έτοιμο το plan B δημοσιότητας μέχρι να κυκλοφορήσει το βιβλίο του «Spare» στις 10 Ιανουαρίου του 2023. Και σε αυτό το βιβλίο - βιογραφία όπως λένε κάποια δημοσιεύματα, θα είναι ακόμη πιο καυστικός και αποκαλυπτικός.

Ποια είναι τα κρυφά χαρτιά του Harry;

Στις αρχές της χρονιάς, θα βγει και η συνέντευξη που έχει ήδη μαγνητοσκοπήσει ο Harry με τον αμερικανό δημοσιογράφο Anderson Cooper, ως μία προδιαφήμιση της επερχόμενης βιογραφίας του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sunday Times, σε αυτό το βιβλίο είναι αποφασισμένος εκτός από τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, να αποκαλύψει και περισσότερα μυστικά και να είναι περισσότερο καυστικός, από ότι στο Netflix.

Και όπως σημειώνει και η Page Six, κάποιοι από την οικογένειά του θα νευριάσουν ακόμη περισσότερο μαζί του. Σε τι όμως θα αναφερθεί;

Ο Harry στο «Spare» θα έχει ένα ολόκληρο κεφάλαιο σε περιστατικά που αναφέρονται στην παιδική του ηλικία. Και εκεί θα έχει αναφορά στην μητέρα του Diana, αλλά όχι μόνο στις στιγμές μαζί της, αλλά στην ασφυκτική πίεση και στο παρασκήνιο που και εκείνη έζησε στο Παλάτι. Προφανώς θα αναφερθεί και στον πατέρα του βασιλιά Κάρολο σε αυτό το σημείο. Θα υπάρχει μία αντιστοιχία ξανά, με την Meghan. Όπως πολεμήθηκε τότε από τον τύπο και την μοναρχία η μητέρα του, το ίδιο συνέβη και με την σύζυγό του.

Μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες που ανέφεραν πριν από μερικούς μήνες ότι θα αφήνει υπόνοιες για το δυστύχημα της Diana στο Παρίσι που της στοίχισε τη ζωή. Γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιοι, τότε μιλάμε για βόμβα μεγατόνων.

Harry- Meghan: Είδαμε το πρώτο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ στο Netflix & ο Archie είναι σταρ από τώρα

Στο εισαγωγικό σημείωμα του βιβλίου, ο Harry είχε γράψει πως: «Το έγραψα όχι ως πρίγκιπας, αλλά ως ο άντρας που έγινα μετά. Με τα λάθη και τα μαθήματα που έμαθα, θέλω να δείξω πως δεν έχει σημασία από που προερχόμαστε, αλλά ότι έχουμε πολύ περισσότερα κοινά από όσο νομίζουμε. Και αυτό το βιβλίο είναι η αφήγηση της ζωής μου, που είναι ακριβής και απόλυτα αληθινή».

https://www.instagram.com/p/CkODKFJuP-W