Η πριγκίπισσα Charlene νιώθει πολύ καλύτερα και αυτό οφείλεται στην οικογένειά της

Τσακιρίδου Χριστίνα
Η πριγκίπισσα Charlene νιώθει πολύ καλύτερα και αυτό οφείλεται στην οικογένειά της

Tα νεότερα της υγείας της και οι υπέροχες φωτογραφίες από το γενέθλιο party των διδύμων.

Άκρως ανανεωμένη και ευδιάθετη δείχνει τις τελευταίες ημέρες η πριγκίπισσα Charlene. Πριν από λίγες ημέρες η 44χρονη μίλησε για την κατάσταση της υγείας της, τα παιδιά της και τον μελλοντικό τους ρόλο.

Καθισμένη δίπλα σε ένα ασπρόμαυρο πορτρέτο της πριγκίπισσας Grace η πριγκίπισσα ανέφερε τα προβλήματα υγείας που την κράτησαν μακριά από το Παλάτι για έναν ολόκληρο χρόνο, μέχρι την επιστροφή της την περασμένη άνοιξη.

H εντυπωσιακή εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene στους εορτασμούς του Μονακό και το τρυφερό post

Η πριγκίπισσα Charlene έσπασε τη σιωπή της

«Θα ήθελα πρώτα να πω ότι αισθάνομαι πολύ καλύτερα σήμερα από ό,τι τα τελευταία χρόνια», δήλωσε η Charlene στην τοπική εφημερίδα Monaco Matin.

«Νιώθω λιγότερο πόνο και πολύ περισσότερη ενέργεια. Συνεχίζω να αναρρώνω, να εξισορροπώ τον εαυτό μου. Θα πάρει ακόμα χρόνο, αλλά είμαι χαρούμενη. Η οικογένειά μου και αυτοί που αγαπώ είναι ο βράχος μου. Προσεγγίζω το μέλλον, βήμα προς βήμα, μια μέρα τη φορά», τόνισε η 44χρονη.

Μιλώντας για τους μελλοντικούς ρόλους των παιδιών της, η πριγκίπισσα τόνισε ότι τα παιδιά «γεννήθηκαν με ευθύνες και καθήκοντα», εξακολουθούν να μαθαίνουν τους βασιλικούς τους ρόλους.

«Με τον σύζυγό μου όταν πρέπει να πάμε σε μια εκδήλωση, τους εξηγούμε ποια είναι η φύση αυτού του γεγονότος, αυτής της τελετής. Τους αρέσει να μας συνοδεύουν και με τον Πρίγκιπα, οι τέσσερις μας απολαμβάνουμε να τα κάνουμε αυτά μαζί», συνέχισε για τον οικογενειακό τους χρόνο μαζί. Είναι ακόμα νέοι, συνεχίζουν να παρατηρούν, να μαθαίνουν, πριν τους γίνει φυσικό».

«Αγαπούν και προστατεύουν ο ένας τον άλλον και μοιράζονται μια τεράστια καλοσύνη μεταξύ τους. Είναι ένας μάλλον μοναδικός δεσμός πρέπει να πω, και βλέπω αυτή την ιδιαιτερότητα που μοιράζονται τα δίδυμα», πρόσθεσε η πριγκίπισσα Charlene.

Tα 8α γενέθλια των διδύμων

Πριν λίγα 24ωρα πριγκίπισσα Charlene και ο πρίγκιπας Αλβέρτος γιόρτασαν τα 8α γενέθλια των δίδυμων παιδιών τους, της πριγκίπισσας Gabriella και του πρίγκιπα Jacques. H royal οικογένεια του Μονακό πέρασε τη γιορτινή μέρα στο Ωκεανογραφικό Μουσείο του Μονακό όπου βοήθησαν την μεταφορά μικρών χελωνών στο «The Turtle Village» της Σενεγάλης. Τα δίδυμα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να κρατήσουν κάποιες από τις χελώνες και έδειχναν να απολαμβάνουν την έξοδο με τους γονείς τους στο έπακρο.

https://www.instagram.com/p/Cl_U0FvIk9Z

Νωρίτερα, οι χαρούμενοι γονείς διοργάνωσαν ένα πάρτι γενεθλίων στο Παλάτι όπου φίλοι και συγγενείς των παιδιών απόλαυσαν τις δύο τούρτες αλλά και την υπέροχη διακόσμηση.

https://www.instagram.com/p/Cl_U1zDAdV0

Η πριγκίπισσα Charlene μοιράστηκε μια σειρά από throwback φωτογραφίες των παιδιών της στο Instagram, τις οποίες άντλησε από διάφορες δημόσιες οικογενειακές τους εμφανίσεις.

https://www.instagram.com/p/Cl_rpCaIwly

Πηγή κεντρικής: apimages.com