Πρώτη έστειλε μήνυμα η Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry και όλα έγιναν μέσω Instagram

Πρώτη έστειλε μήνυμα η Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry και όλα έγιναν μέσω Instagram

AP Photo/Matt Dunham, Pool

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Η διαδικτυακή γνωριμία του ζευγαριού και το πρώτο μήνυμα της Meghan Markle.

Πολλές από τις γνωριμίες που καταλήγουν σε γάμο σήμερα γίνονται – καλώς ή κακώς- μέσα από τα social media. Έτσι κι έγινε ανάμεσα στη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry, οι οποίοι ήρθαν σε επαφή για πρώτη φορά μέσα από το Instagram.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Δούκας του Sussex μέσα στο πολυσυζητημένο βιβλίο του, Spare, λέγοντας μάλιστα ότι η φίλη του Violet ήταν εκείνη που στην ουσία τού «σύστησε» τη Meghan, η οποία έμελλε να είναι η γυναίκα της ζωής του.

Γιατί εξαφανίστηκε η Meghan Markle μετά την έκδοση του βιβλίου του πρίγκιπα Harry;

Πώς βρήκε τη Meghan Markle ο πρίγκιπας Harry

Ο Harry δήλωσε στο νέο του βιβλίο ότι γνώρισε για πρώτη φορά τη Meghan στο Instagram - κάτι που συμβαίνει συχνά στα μέλη της βασιλικής οικογένειας, να γνωρίζουν συντρόφους μέσω social media. Ο πρίγκιπας Harry, λοιπόν, υποστήριξε ότι σκρόλαρε στο feed του και κάποια στιγμή έπεσε πάνω σε μια φωτογραφία της Meghan με φίλτρο αυτιά σκύλου.

Ειδικότερα, η φίλη του Harry, Violet, είχε δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη φωτογραφία της Meghan, γεγονός που τον έκανε να της στείλει να ρωτήσει ποια είναι αυτή η γυναίκα. Και όπως είπε η Violet, ήταν ο 7ος άνδρας που της έκανε την ίδια ερώτηση.

Μετά, η φίλη του συνέχισε, λέγοντας ότι η Meghan ήταν μια ηθοποιός που επισκεπτόταν το Ηνωμένο Βασίλειο για να βλέπει τένις στο Wimbledon και κάπως έτσι έδωσε στον Harry το Instagram της Markle για να συνεχιστεί η επικοινωνία τους.

Το μήνυμα με το οποίο ξεκίνησαν όλα

Την επόμενη μέρα, η Meghan έστειλε μήνυμα στα social media στον πρίγκιπα Harry γράφοντάς του: «Γεια! Όμορφες φωτογραφίες». Ο Harry ισχυρίστηκε στο βιβλίο ότι η πλειοψηφία των φωτογραφιών του στο Instagram ήταν απ’ όταν ταξίδευε στην Αφρική, κάτι που τον βοήθησε στις κουβέντες του με τη Meghan, η οποία επίσης είχε επισκεφθεί την περιοχή, και άρα είχαν πολλά να πουν.

Μερικές από τις φωτογραφίες περιλάμβαναν πλάνα από την Μποτσουάνα, ηλιοβασιλέματα και εξωτικά ζώα, και χρησιμοποιήθηκαν στη σειρά ντοκιμαντέρ του ζευγαριού.

Η Meghan αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ ότι μια φωτογραφία του Harry να φροντίζει έναν πληγωμένο ρινόκερο ήταν αυτή που τη συγκίνησε και την έκανε να κολλήσει μαζί του. Δήλωσε, μάλιστα, ότι αντί να διαβάζει διαδικτυακά άρθρα για τον Harry, προτίμησε να τον παρακολουθεί μέσω Instagram, καθώς έτσι μπόρεσε να αξιολογήσει και καλύτερα τον χαρακτήρα του. Και τα υπόλοιπα, όπως λένε, είναι ιστορία, μια ιστορία που ξεκίνησε με το πρώτο ραντεβού τους τον Ιούλιο του 2016.