Ο Harry λέει ψέματα: Ηθοποιός διαψεύδει τον πρίγκιπα και ένας πόλεμος μάλλον ξεκινά

Ο Harry λέει ψέματα: Ηθοποιός διαψεύδει τον πρίγκιπα και ένας πόλεμος μάλλον ξεκινά

Διάσημος Βρετανός ηθοποιός μιλάει ανοιχτά και διαψεύδει τον πρίγκιπα Harry σχετικά με την πρώτη του φορά που πήγε με γυναίκα.

Ο πρίγκιπας Harry μίλησε ανοιχτά για το πώς έχασε την παρθενιά του. Ηθοποιός του Χόλιγουντ όμως φαίνεται να ξέρει την αλήθεια και δεν διστάζει να τη μοιραστεί.

Η Meghan και ο Harry είναι πολύ απογοητευμένοι από την υποδοχή του «Spare»

https://www.instagram.com/p/B9hZyh5puOv

Πρίγκιπας Harry σε pub με μεγαλύτερη για πρώτη του φορά

Ο πρίγκιπας Harry, στην πουλσυζητημένη του βιογραφία "Spare" αποκάλυψε για το πώς και πού ήταν η "πρώτη του φορά", λέγοντας πως ήταν πίσω από μια παμπ και με μια μεγαλύτερη γυναίκα. Μάλλον όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη.

Όμως ο Βρετανός ηθοποιός Rupert Everett αμφισβήτησε ανοιχτά το "παραμύθι" του πρίγκιπα, υποστηρίζοντας ότι ξέρει την αλήθεια. Σε μια συνέντευξή του στο Telegraph, ο ηθοποιός είπε ότι ξέρει πολλά για τη μυστηριώδη αυτή γυναίκα με την οποία ο Harry έχασε την παρθενιά του και διέψευσε τον πρίγκιπα σχετικά με αυτήν την ιστορία.

spare - Britain Prince Harry Monarchy

"Δεν ήταν καν στην ίδια χώρα"

Οι ιδιοτροπίες του βασιλιά Κάρολου στο φαγητό μόλις αποκαλύφθηκαν σε πρόσφατη γιορτή στο Παλάτι

Ο 63χρονος ηθοποιός του "My Best Friend’s Wedding" είπε χαρακτηριστικά: "Παρεμπιπτόντως, ξέρω από ποια γυναίκα έχασε την παρθενιά του. Και δεν ήταν πίσω από μια παμπ. Και δεν ήταν σε αυτήν τη χώρα".

Όταν ο δημοσιογράφος αναρωτήθηκε μήπως Δούκας του Σάσεξ άλλαξε τις πληροφορίες για να μην αποκαλύψει το όνομα της μυστηριώδους γυναίκας, η ηθοποιός απάντησε με πονηρό ύφος (όπως υποστηρίζει η εφημερίδα) ότι αυτός λέει απλά αυτό που ξέρει.

Βέβαια, μια πηγή που είναι κοντά στον πρίγκιπα, τον υπερασπίστηκε λέγοντας το πόσο "φοβερό" είναι που ο Everett γνωρίζει τόσα πολλά και με τόση λεπτομέρεια τη ζωή του Harry από τον ίδιο.

Σε περίπτωση που δεν έχετε διαβάσει το "Spare", την αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε τον Ιανουάριο, ο Harry μίλησε για την πρώτη του φορά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει το πού ακριβώς ή το με ποια συνέβη. Η μόνη πληροφορία που μοιράστηκε είναι ότι πρόκειται για μια "γρήγορη βόλτα" όταν ήταν στην ηλικία των 17, το 2001:

"Της άρεσαν τα άλογα, αρκετά, και μου φερόταν σαν να ήμουν ένας νεαρός επιβήτορας. [...] Ανάμεσα στα πολλά πράγματα που ήταν λάθος (ήταν ότι) συνέβη σε ένα χορταριασμένο χωράφι πίσω από μια πολυσύχναστη παμπ. Προφανώς, κάποιος μας είχε δει", γράφει στις σελίδες των απομνημονευμάτων του.

Αυτό είχες ως αποτέλεσμα να φουντώσουν οι φήμες που υπήρχαν εδώ και χρόνια σχετικά με την ταυτότητα της επίμαχης φιλόζωης γυναίκας. Οι φήμες ήθελαν την ηθοποιό Elizabeth Hurley να είναι αυτή που "πήγε" με τον Harry όντως 19 χρόνια μεγαλύτερή του όταν αυτός ήταν ακόμα έφηβος. Ωστόσο, η Hurley διέψευσε αυτές τις φήμες αρκετές εβδομάδες πριν την κυκλοφορία του βιβλίου.

Ο πρίγκιπας Harry και οι κοπέλες του

Από το 2004 μέχρι το 2011, ο Harry έβγαινε με την Chelsy Davy από το 2004 έως το 2011, την οποία μάλιστα φάνηκε (από το Spare) να τη συμπαθεί πολύ, γράφοντας: "Δεν την ένοιαζε τι πίστευε ο καθένας. Φορούσε μίνι φούστες και ψηλοτάκουνες μπότες, χόρευε όπως ήθελε, έπινε τεκίλα όπως εγώ, και όλα αυτά με έκαναν πραγματικά ευτυχισμένο."

Τι απαγορεύεται να κάνει η Kate ενώ άλλες γυναίκες των Royals το έχουν τολμήσει;

Στο ρόστερ των σχέσεών του επίσης υπήρχαν ονόματα όπως η εκλιπούσα τηλεπαρουσιάστρια Caroline Flack, η τραγουδίστρια Ellie Goulding και η ηθοποιός Cressida Bonas, πριν γνωρίσει την αληθινή γυναίκα της ζωής του στο πρόσωπο της Meghan Markle. το 2016.

Ωστόσο, ο Everett δεν μίλησε άσχημα για τον πρίγκιπα, αφού κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του σχολίασε και συνολικά το "Spare": "Με έκανε να αλλάξω την άποψή μου. Ήμουν θυμωμένος πριν και τώρα απλά νιώθω πολύ λυπημένος - λυπημένος για τον Χάρι. Ένιωθα τόση συμπάθεια γι' αυτόν για χρόνια και εξακολουθώ να τον συμπαθώ και τώρα".

APTOPIX Netherlands Invictus Games

Copyright 2022 The Associated Press. All rights reserved

Τώρα, σχετικά με το πού, (όχι πώς) και με ποια πήγε ο Harry για πρώτη φορά, ίσως να μην έχουμε δει ακόμα όλη την ιστορία. Γιατί, πώς γνωρίζει ο Rupert σχετικά με την ιστορία αυτή τόσες πολλές πληροφορίες; Και αν λέει ψέματα ο ηθοποιός, γιατί να διαψεύσει τον Harry τόσο ανοιχτά;

Αντιπρόσωποι των Harry και Everett δεν έχουν ακόμα σχολιάσει επί αυτών των διαψεύσεων. Οπότε, αναμένουμε να μάθουμε.