Η σωσίας της Meghan Markle είναι TikToker και όλοι την αποκαλούν «δίδυμη»

Μαρία Ροδίτη
Η σωσίας της Meghan Markle είναι TikToker και όλοι την αποκαλούν «δίδυμη»

AP Photo/Seth Wenig, File

Copyright 2021. The Associated Press. All rights reserved.

Ποια είναι η 21χρονη γυναίκα που παίρνει δωρεάν ποτά στα bars, γιατί όλοι πιστεύουν ότι είναι σόι με τη Meghan Markle;

Η λαϊκή σοφία λέει ότι κάπου εκεί έξω υπάρχει ένας σωσίας για όλους μας. Και μπορεί εσύ να μην τον έχεις βρει ακόμα, όμως η Meghan Markle μόλις τον βρήκε. Η Δούκισσα του Sussex δεν έσπασε τελικά το καλούπι μιας και μια κοπέλα 21 ετών, που έχει γίνει viral στο TikTok, της μοιάζει απίστευτα.

Πρώτη έστειλε μήνυμα η Meghan Markle στον πρίγκιπα Harry και όλα έγιναν μέσω Instagram

Τα βίντεο της Sidney που δείχνουν την ομοιότητα με τη Meghan Markle

Η Sidney Vb, όπως ονομάζεται η κοπέλα, έχει ανεβάσει στο TikTok διάφορα βίντεο στα οποία δείχνει την ομοιότητά της με τη Meghan Markle, μερικά από τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 650.000 views και τα 73.000 likes. Να, για παράδειγμα. Δες το παρακάτω βίντεο.

Η 21χρονη παρουσιάζει μερικές φωτογραφίες της Meghan, στις οποίες οι δυο γυναίκες μοιάζουν πραγματικά σαν αδελφές. Μάλιστα, κάποιοι fans έχουν αντιδράσει σχολιάζοντας: «Είσαι υιοθετημένη;» ή «Δεν διάβασα το κείμενο και αμέσως είπα ότι αυτή μοιάζει με τη Meghan Markle». Άλλος follower ρώτησε χαριτολογώντας την TikToker αν… τις χώρισαν στη γέννα.

Τα δωρεάν ποτά και οι δηλώσεις της 21χρονης κοπέλας

Η ίδια η TikToker μιλώντας στη Mirror Online είπε: «Τα περισσότερα από τα hate μηνύματα απευθύνονται κυρίως στη Meghan, και απλά μου λένε ότι δεν θα έπρεπε να είμαι περήφανη που της μοιάζω». Και συνέχισε: «Γενικά, ο κόσμος λέει ωραία πράγματα, με το πιο κοινό να είναι: ''Wow, πίστεψα πως ήταν η Meghan Markle'' ή ''Μοιάζεις σαν τη Meghan Markle, είναι όμορφη''. Εγώ βρίσκω τεράστιο κομπλιμέντο να με παρομοιάζουν με τη Meghan, καθώς είναι μια εκπληκτική γυναίκα».

Η 21χρονη κοπέλα δήλωσε ακόμη: «Θέλω να με ξέρουν για αυτό που είμαι εγώ. Οκ, μπορεί να έχει τα προνόμιά της καμιά φορά αυτή η ομοιότητα και να γίνεται το πράγμα διασκεδαστικό. Για παράδειγμα, οι φίλοι μου και εγώ παίρνουμε δωρεάν ποτά, επειδή ο κόσμος πείθεται ότι έχουμε σχέση – έχει πλάκα».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η σερβιτόρα παρομοιάζεται με τη Meghan. Η νεαρή κοπέλα είχε δει και πάλι το φως της δημοσιότητας λόγω της ομοιότητάς της, ήδη από τότε που η Markle έβγαινε με τον Harry.