Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει livestream για να κάνει νέες αποκαλύψεις και να λύσει απορίες

Ο πρίγκιπας Harry ετοιμάζει livestream για να κάνει νέες αποκαλύψεις και να λύσει απορίες

Ο πρίγκιπας Harry θα δώσει και άλλες επεξηγήσεις, αυτήν τη φορά για την αυτοβιογραφία του σε μια προσωπική συζήτηση.

Ο πρίγκιπας Harry δεν σταματάει τα promotions και σε μια πρωτοποριακή κίνηση, θα εμφανιστεί σε ένα livestream event που διοργανώνει η εκδότρια εταιρεία, Penguin Random House. Γιατί πράγμα όμως θα μιλήσει;

Meghan και Harry: Ο άνθρωπος που προσέλαβαν για να βγάλουν περισσότερα εκατομμύρια

https://www.instagram.com/p/CpFagioN4AZ

Πρίγκιπας Harry: Spare, τραύματα και όχι μόνο

Το επερχόμενο livestream στο οποίο θα συμμετέχει ο πρίγκιπας θα συντονιστεί από τον Dr. Gabor Maté, συγγραφέα του βιβλίου «The Myth of Normal: Trauma, Illness, and Healing in a Toxic Culture» και αναγνωρισμένος ειδήμων στους τομείς του τραύματος, του εθισμού, του άγχους και την παιδική ανάπτυξη.

Σύμφωνα με αναφορές, θα γίνει μια πολύ προσωπική συζήτηση με τους δυο τους να συζητούν το να ζει κανείς με την απώλεια, αλλά θα θίξουν και τη σημασία και τη σημαντικότητα της προσωπικής επούλωσης.

Τόσο ο πρίγκιπας Harry, όσο και ο δόκτορας, εκείνη τη στιγμή θα απαντήσουν και σε ερωτήσεις που θα θέτουν οι live θεατές του event, με τον οίκο να δηλώνει πως αυτή θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους fans να ακούσουν απαντήσεις από τον ίδιο τον πρίγκιπα, ο οποίος θα μιλήσει τόσο για τις δικές του προσωπικές εμπειρίες, όσο και για το βιβλίο του Spare.

Η αυτοβιογραφία του, η οποία κυκλοφόρησε φέτος στα τέλη του Ιανουαρίου, καλύπτει ένα πολύ μεγάλο μέρος της ανατροφής του, τη στρατιωτική του θητεία και την απόφασή του να αποσυρθεί από τον ρόλο του ως ανώτερο μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σίγουρα δεν θα τον αφήσει κανείς "ήσυχο"

Η ανακοίνωση για αυτό το livestream event έρχεται καθώς ο Δούκας του Σάσσεξ συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο για τις συνεντεύξεις και εμφανίσεις του. Μάλιστα, πολύ πρόσφατα ακριβώς γι' αυτήν του τη «όρεξη» -ας το πούμε- για εμφανίσεις έγινε θέμα κοροϊδίας στο πιο πρόσφατο επεισόδιο της σατυρικής κωμωδίας του adult animation, «South Park», όπου δύο χαρακτήρες που απεικονίζουν ξεκάθαρα το ζεύγος Meghan Markle και πρίγκιπα Harry, προσπαθούν απεγνωσμένα να βρουν την ησυχία τους και να πείσουν τον κόσμο να πάψει να ασχολείται μαζί τους και για να το καταφέρουν πηγαίνουν σε μια live εκπομπή.

Αναστατώθηκε η Meghan Markle που καταχλευάστηκε στη σειρά South Park - Ίδρωσε το αφτί του Cartman

Ωστόσο, για τους ενδιαφερόμενους που θέλουν να μάθουν ακόμα περισσότερα ή έστω για όσους έχουν την περιέργια να δουν τι άλλο θα πει και τι άλλο θα αποκαλύψει, μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια στην ιστοσελίδα της Penguin Random House. Το livestream έχει προγραμματιστεί για τις 04 Μαρτίου.

Το «Spare» , το βιβλίο των 470 σελίδων του 38χρονου, δεν είναι μόνο ένα εργαλείο αφήγησης των γεγονότων εκείνων που ακολούθησαν την απόφαση του πρίγκιπα και της αγαπημένης του Meghan να παραιτηθούν από τα royal καθήκοντά τους.

Ο Harry προσπαθεί να αφήσει τον αναγνώστη να μπει στον κόσμο του και στα τρία βασικά κεφάλαια του Spare, ειδικά στα δύο πρώτα, ίσως να καταφέρνουμε να γνωρίσουμε τον Harry σαν να περιγράφει το μεγάλωμά του κάποιος άλλος, κάτι που ίσως τελικά και να συμβαίνει. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την αυτοβιογραφία του «Spare», μπορείτε εδώ να δείτε την άποψή μας.

Spare: Είναι ένα καλό βιβλίο η αυτοβιογραφία του πρίγκιπα Harry; Ναι είναι αλλά κάτι μας θυμίζει