Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας William φοράει (σχεδόν πάντα) δύο ρολόγια

Μαρία Ροδίτη
Ο πραγματικός λόγος που ο πρίγκιπας William φοράει (σχεδόν πάντα) δύο ρολόγια

Photo by Stephen Pond/Getty Images

Παρατηρώντας τις φωτογραφίες του πρίγκιπα της Ουαλίας θα δεις πως φοράει ρολόι και στο αριστερό και στο δεξί του χέρι.

Για όλους τους royals που ζουν στο Buckingham υπάρχουν και συγκεκριμένοι κανόνες που πρέπει να ακολουθούνται. Άλλοι αφορούν το στυλ, άλλοι αφορούν τις γιορτές και τις επίσημες εκδηλώσεις και αυτά τα «πρέπει» δεν γίνεται να τα αγνοεί κανένας. Ούτε ο πρίγκιπας William, ούτε η Kate, ούτε και κάθε μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Το ότι, όμως, ο William φοράει δύο ρολόγια – ένα στο αριστερό χέρι και ένα στο δεξί- δεν έχει να κάνει με κανέναν βασιλικό κανόνα. Είναι ξεκάθαρα δική του επιλογή, αλλά υπάρχει λόγος πίσω από αυτό.

Υπάρχει ένας αυστηρός κανόνας για τα 3 παιδιά του William και της Kate όταν είναι στο σπίτι

Γιατί φοράει 2 ρολόγια ο William;

Από τη μία υπάρχει συναισθηματικός λόγος που ο William φοράει το ένα ρολόι, από την άλλη φοράει το άλλο για να ελέγχει… το fitness του. Ειδικότερα, στο ένα χέρι, ο πρίγκιπας της Ουαλίας φοράει το Omega Seamaster 300m, το οποίο είναι δώρο από τη μητέρα του, την πριγκίπισσα Diana. Και το φοράει για πάνω από 20 χρόνια.

The Duke And Duchess Of Cornwall Visit Falmouth

Photo by Hugh Hastings/Getty Images

Στο άλλο του χέρι, ο William επιλέγει να φορά το smartwatch Garmin Forerunner 245 με το οποίο μετρά καθημερινά τα βήματά του, τον καρδιακό ρυθμό του και κάθε δραστηριότητα, ώστε να βελτιώνει τα επίπεδα της φυσικής του κατάστασης, αλλά και να συμβαδίζει με τη σύζυγό του, πριγκίπισσα Kate.

Και η Diana φορούσε 2 ρολόγια

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρίγκιπας William δεν είναι ο πρώτος royal που φοράει δύο ρολόγια ταυτόχρονα. Και η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, φορούσε ρολόι και στο αριστερό χέρι και στο δεξί περιστασιακά, με τους φωτογράφους να την έχουν απαθανατίσει στο Winsdor το 1981.

Η επιλογή της ήταν καθαρά πρακτική. Το ένα ρολόι ήταν το δικό της και το άλλο ήταν του Καρόλου με την Diana να το φορά όσο ο σύζυγός της έπαιζε πόλο.

Lady Diana Spencer

Photo by Tim Graham Photo Library via Getty Images