Οι βρετανοί καλλιτέχνες αρνούνται να πάνε στην ενθρόνιση του Κάρολου λόγω των σκανδάλων

Οι βρετανοί καλλιτέχνες αρνούνται να πάνε στην ενθρόνιση του Κάρολου λόγω των σκανδάλων

Τα μεγάλα ονόματα της μουσικής, επικαλέστηκαν πως έχουν σοβαρές #not επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν θέλουν να τραγουδήσουν στην ενθρόνιση του Κάρολου. 

Οι βρετανοί ετοιμάζονται να ζήσουν την μετά - Ελισάβετ εποχή και η ενθρόνιση του Κάρολου στις 6 Μαΐου ανοίγει επίσημα το νέο κεφάλαιο της μοναρχίας.

Και αυτό το νέο κεφάλαιο ανοίγει με πολλά «όχι» που έχουν αρχίσει ήδη να τον θυμώνουν. Γιατί ενώ όλοι στο Παλάτι ετοιμάζονται για την τριήμερη αργία και τις εκδηλώσεις της στέψης, κανείς από τα μεγάλα ονόματα των καλλιτεχνών δεν θέλει να συμμετέχει και να τραγουδήσει στην μεγάλη συναυλία. Αρχικά γνωρίζαμε για την Adele και τον Ed Sheeran. Αλλά τώρα μιλάμε για καθολικά «όχι» που έχουν θυμώσει τον βρετανό μονάρχη.

Μαζεύτηκαν πολλά «όχι» και έχουν τη σημασία τους

Αν μη τι άλλο φάνταζεσαι εύκολο για τους βρετανούς να βρουν κάποιον διεθνώς αναγνωρίσιμο καλλιτέχνη τους, με πρεστίζ για να λάβει μέρος στην μεγάλη συναυλία που θα επακολουθήσει της στέψης του βασιλιά Κάρολου και θα είναι μέρος των τριήμερων εκδηλώσεων.

Δεν είναι όμως εύκολο. Ήδη μετά την άρνηση της Adele και το φυσικό «όχι» του Elton John (λόγω και της φιλίας του με την Diana) αλλά και του Ed Sheeran, ήρθε και η άρνηση του Robbie Williams και των Spice Girls οι οποίες θα ενώνονταν ξανά, όπως ανέφερε το περιοδικό «Rolling Stone».

https://www.instagram.com/p/CpU8DCasNsL

Οι περισσότεροι καλλιτέχνες έχουν δηλώσει πως έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις και ένα σωρό δικαιολογίες του τύπου «μία άλλη φορά», ενώ καταλαβαίνεις πως, για την στέψη ενός βασιλιά, όλοι θα μπορούσαν να αναβάλλουν υποχρεώσεις.

Αυτή η εξέλιξη έχει θυμώσει τους επιτελείς που θέλουν αυτή η μέρα να μείνει στην ιστορία, όπως αντίστοιχα εκείνη της μητέρας του Ελισάβετ 70 χρόνια πριν.

Ο Κάρολος κάνει έξωση σε Harry-Meghan: Πώς επηρεάζεται η Lili και ο Archie

Οι εποχές έχουν αλλάξει και αν και ο Κάρολος προσπαθεί με αγωνία να γίνει συμπαθής, δεν τα καταφέρνει προς το παρόν. Τον απλό κόσμο μπορεί κάποια στιγμή να τον κερδίσει. Αλλά τους καλλιτέχνες του οποίους και επιδεκτικά σνόμπαρε για πολλά χρόνια, φαίνεται ότι τους έχει χάσει.

https://www.instagram.com/p/CpPdLIJsYtg

Σύμφωνα όμως και με την Page Six, κάποιοι από τους καλλιτέχνες φοβούνται και να συνδεθούν με το όνομα του Κάρολου. Πιστεύουν ότι αυτό θα κάνει κακό στην εικόνα τους, ειδικά με όλα τα σκάνδαλα των τελευταίων χρόνων και το σούσουρο που έφεραν οι αποκαλύψεις του βιβλίου του Harry.

Η περίπτωση της Ελισάβετ όπως λένε, ήταν διαφορετική. Η παρουσία δίπλα της ήταν μεγάλη τιμή.

Προς το παρόν ο βασιλιάς μαζί με την σύζυγό του Καμίλα, ετοιμάζονται να κάνουν το πρώτο επίσημο ταξίδι τους. Από τις 26 έως τις 31 Μαρτίου θα επισκεφτούν την Γαλλία αλλά και την Γερμανία, χώρες με τις οποίες παραδοσιακά όχι μόνο έχουν καλές σχέσεις, αλλά βρίσκονται και οι ρίζες του βασιλικού οίκου των Windsor.