Ο απρόσμενος λόγος για τον οποίο ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κοιμούνται ξεχωριστά

Ο απρόσμενος λόγος για τον οποίο ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κοιμούνται ξεχωριστά
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Τα τελευταία 24ωρα φωτογραφίες προϊόντα τεχνητής νοημοσύνης που απεικονίζουν την πριγκίπισσα Diana κάνουν τον γύρο του διαδικτύου.

Οι εορτασμοί για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου ολοκληρώθηκαν επιτυχώς την Δευτέρα (08/05) και μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του Τύπου. Πριν λίγα 24ωρα τα ανάκτορα του Buckingham έδωσαν στη δημοσιότητα τα επίσημα πορτραίτα από τη στέψη του βασιλιά και της βασίλισσας.

Οι εστεμμένοι και τα μέλη της βασιλικής οικογένειας πόζαραν στον φακό του Hugo Burnand στα δωμάτια του παλατιού, λίγο μετά την τελετή στέψης. Εκτός από το πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου, τα ανάκτορα δημοσίευσαν φωτογραφία της βασίλισσας Καμίλα αλλά και του ζεύγους, ενώ υπάρχει και φωτογραφία του ζευγαριού με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Γιατί ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα κοιμούνται ξεχωριστά

Το βασιλικό ζεύγος είναι πολύ αγαπημένο ωστόσο έχει επιλέξει να περνά χρόνο χωριστά και αυτό συνεπάγεται με το να μην κοιμούνται μαζί.

Μετά τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ, ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να μείνει για λίγο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς η απώλεια της μητέρας του τον είχε επιβαρύνει σωματικά και ψυχικά, σύμφωνα πάντα με τον βρετανικό Τύπο.

Ο βασιλιάς Κάρολος φέρεται να έχει αποσυρθεί στην έπαυλή του στο Highgrove ενώ η βασίλισσα Καμίλα προτίμησε να περάσει το χρόνο της στο σπίτι που διατηρεί μετά το διαζύγιό της από τον πρώτο της σύζυγο, Andrew Parker Bowles.

https://www.instagram.com/p/Cr_ZtGAspfp

Σύμφωνα με μια πηγή κοντά στο βασιλικό ζεύγος, η βασίλισσα φέρεται να έχει το δικό της δωμάτιο στην έπαυλη στο Highgrove αλλά συνήθως δεν περνά χρόνο εκεί, αλλά στο Ray Mill, όπου βρίσκεται η οικογένειά της.

Ο royal expert Joshua Rom, υποστηρίζει ότι ο βασιλιάς Κάρολος και η σύζυγός του έχουν πολύ φορτωμένα προγράμματα για την ηλικία τους, επομένως προτιμούν να χαλαρώνουν χωριστά. Επιπλέον η 75χρονη αισθάνεται ασφαλής στο Ray Mill, όπου μπορεί να επισκεφθεί την τοπική αγορά χωρίς να γίνεται πρωτοσέλιδο.

Μια άλλη πηγή κοντά στους δύο εξήγησε στην The Post ότι δεν μοιράζονται το ίδιο κρεβάτι λόγω βασιλικής παράδοσης. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτό θα οδηγούσε σε χωρισμό ωστόσο ο Κάρολος και η Καμίλα έχουν αποδείξει ότι η σχέση τους λειτουργεί εξίσου καλά ακόμα και υπό αυτές τις συνθήκες.

Πώς θα ήταν σήμερα η πριγκίπισσα Diana αν ζούσε

Στις 1 Ιουλίου 2023 η αείμνηστη Diana θα γινόταν 62 χρόνων αφού γεννήθηκε την 1η Ιουλίου 1961. Πριν από λίγες ημέρες το περιοδικό Βasic δημοσίευσε μερικά πορτρέτα της Lady D με το αποτέλεσμα να αποτελεί προϊόν τεχνικής επεξεργασίας από μηχανή τεχνητής νοημοσύνης.

https://www.instagram.com/p/Cr7sfyZuXUi

Όπως μάλιστα αναφέρεται στη λεζάντα: «H Diana θα ήταν η καλύτερη βασίλισσα που θα μπορούσε ποτέ να έχει το Ηνωμένο Βασίλειο».

Η Kate Middleton μας πρόδωσε το όνομα με το οποίο αποκαλεί τον άτακτο γιο της Louis

H Ελεονώρα Μελέτη και οι συνεργάτες της σχολίασαν τις φωτογραφίες οι οποίες είναι πραγματικά εντυπωσιακές.

Πηγή κεντρικής: apimages.com