Σιγά μην μείνει μόνη η Meghan Markle: Η νέα της κολλητή είναι η Cameron Diaz και η χαρά δεν κρύβεται

Σιγά μην μείνει μόνη η Meghan Markle: Η νέα της κολλητή είναι η Cameron Diaz και η χαρά δεν κρύβεται

Ποια Kate Middleton; Ποια βασίλισσα Καμίλα; Η Meghan Markle συνεχίζει τις grande φιλίες στο jet set και αυτή τη φορά η νέα της κολλητή είναι A-Class celeb.

Η μεγάλη απούσα της στέψης του βασιλιά Καρόλου, η Meghan Markle συνεχίζει απτόητη τις δημόσιες εμφανίσεις της και ποζάρει πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Η νέα κολλητή της Markle:

https://www.instagram.com/p/CsPWihQNsv-

Meghan και Harry εμφανίστηκαν μαζί στο Μοντεσίτο σε διάσημο Sushi bar στην Santa Barbara και απόλαυσαν ένα πλούσιο γεύμα, μαζί με ένα άλλο διάσημο ζευγάρι που κατοικεί στην περιοχή. Το double date περιελάμβανε φαγητό των Sussexes μαζί με τη νέα κολλητή της Meghan, Cameron Diaz και τον σύζυγό της Benji Madden.

Ο φακός των παπαράτσι εντόπισε τη Meghan δίπλα στην Cameron και μαζί με την τετράδα προστέθηκε και η Gwyneth Paltrow με τον σύζυγό της Brad Fulchuck αλλά και η ceo της Bumble, Whitney Wolf με τον σύζυγό της Michael Herd. Η Wolf ήταν η νεότερη γυναίκα δισεκατομμυριούχος, αυτοδημιούργητη για το 2021.

Η Markle προτίμησε ένα καφέ σατέν φόρεμα από το brad Heidi Merrick και προτίμησε μια τσάντα και πάλι καφέ Cesta Collective.

H πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη

https://www.instagram.com/p/CsDVw3jI6Ir

Πάντως, η Markle στην πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη, πήγε για περίπατο με φίλους στην Καλιφόρνια και ξεχώρισαν δύο κοσμήματα που φόρεσε, όλο νόημα.

Αρχικά το κολιέ της Meghan, το οποίο σχεδίασε σε συνεργασία με την πάλαι ποτέ συνάδελφό της στο Suits, Abigail Spencer, το οποίο κοστίζει 495 δολάρια και σκοπό έχει να καθαρίζει την ενέργεια και να προστατεύει το άτομο που το φοράει με σκοπό να έχει ειρήνη.

Η 41χρονη εμφανίστηκε με το ξεχωριστό αυτό κολιέ στη βόλτα με τους φίλους της Markus Anderson and Heather Dorak.όπου εκεί την είδαμε να φοράει στο χέρι της και το αγαπημένο της ρολόι Cartier, κειμήλιο της Diana που πέρασε στα χέρια της μετά τον γάμο με τον Harry.

Πάντως το ξεχωριστό αυτό κολιέ με διαφανο λευκό χαλαζία, χρυσή αλυσίδα και διαμάντι στο κέντρο, που υπόσχεται να σε βοηθήσει να πραγματοποιήσεις ό,τι θες και να αφήσεις στο παρελθόν ό,τι δεν λειτουργεί, το έχουμε δει να το φορούν και έτερες celebs όπως η Jessica Alba. Τέλος, τα γυαλιά ηλίου της Markle ήταν από τη Victoria Beckham την οποία επίσης δεν είδαμε στη στέψη.

Με ένα κολιέ, η Meghan Markle απάντησε στη βασιλική οικογένεια στην πρώτη εμφάνιση μετά τη στέψη