Ο πρίγκιπας George στα χνάρια του πατέρα του William: Η επίσκεψη που σχολιάστηκε

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας George στα χνάρια του πατέρα του William: Η επίσκεψη που σχολιάστηκε

Ο δεύτερος στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου, πρίγκιπας George φαίνεται πως θα ακολουθήσει μαθησιακά τα χνάρια του πατέρα του. 

Σε έναν μήνα ακριβώς ο πρίγκιπας George θα γίνει επίσημα 10 ετών και όλα δείχνουν πως οι γονείς του σχεδιάζουν ήδη τις σπουδές του. Ο George, ο μεγαλύτερος των τριών παιδιών του William και της Kate, εθεάθη την εβδομάδα αυτή στο κολλέγιο του Eton όπου και σπούδασε ο πατέρας του καθώς και ο θείος του Harry.

Στο Eton και ο George

Το Eton είναι ένα κολλέγιο μόνο για αγόρια, ηλικίας από 13 ως 18 ετών όμως οι μελλοντικοί μαθητές πρέπει να έχουν κάνει την αίτησή τους σε αυτό προτού κλείσουν τα δέκα τους χρόνια.

Σε επίπεδο κόστους, τα δίδακτρα ξεπερνούν τις 20.000 λίρες ανά τρίμηνο, υπάρχουν τρία τρίμηνα ανά έτος και 500 λίρες για την εγγραφή, ενώ οι υποψήφιοι σε αυτό θα πρέπει να δώσουν και εξετάσεις εισαγωγής πέραν της αίτησης.

https://www.instagram.com/p/Ctn8MqkNqRV/

Ο πρίγκιπας George φοιτά αυτή τη στιγμή στο Lambrook μαζί με τα μικρότερα αδέρφια του, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, στο οποίο τα τρία πριγκιπόπουλα βρέθηκαν μετά τη μετακόμιση των Wales πέρσι το καλοκαίρι στο Windsor. Μέχρι τότε, ο George και η Charlotte φοιτούσαν στο Thomas's Battersea σχολείο κοντά στο Παλάτι ενώ ο Louis φοιτούσε στο Willcocks Nursery School.

https://www.instagram.com/p/CgSe4v0NTfN/

Σου θυμίζουμε πως την ιστορία του πρίγκιπα William με το Eton την είδαμε και στην τελευταία σεζόν του Crown όπου η Diana, ο Harry και ο Kάρολος θα συνοδεύσουν τον πρίγκιπα στην πρώτη του ημέρα εκεί με τους παπαράτσι να κυνηγούν ακόμα και εκεί την οικογένεια.

Ήταν εκείνη η περίοδος του διαζυγίου του Καρόλου με την Diana, όταν ο 13χρονος τότε William ήταν ευάλωτος σε ένα νέο σχολείο και η γιαγιά του Ελισάβετ κανόνισε να απολαμβάνει εβδομαδιαία γεύματα μαζί του επειδή ανησυχούσε για την ψυχολογία του. Βοήθεια στον William σε εκείνη την ηλικία παρείχε και ο πρίγκιπας Φίλιππος ενώ ξέρουμε πως ο William αλλά και ο γιος του George, θα μπορεί να επισκέπτεται την οικογένειά του στο Windsor, παρότι θα μένει στο Eton.

Η έκπληξη της στέψης Καρόλου: Το Twitter αντιδρά στη βασίλισσα Καμίλα και θυμάται την Diana