Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος & η Πριγκίπισσα Charlene απάντησαν για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος & η Πριγκίπισσα Charlene απάντησαν για πρώτη φορά στις φήμες χωρισμού

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό «έσπασε τη σιωπή του» μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Charlene απάντησαν για πρώτη φορά στις έντονες φήμες και τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να χωρίζουν έπειτα από 12 χρόνια γάμου.

Οι φήμες χωρισμού πυροδοτήθηκαν από την πολύμηνη απουσία της Charlene από το Παλάτι το 2021 αλλά και τις ανησυχητικές πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της. Μετά από το ταξίδι της στην Νότια Αφρική όπου ήταν υπό ιατρική παρακολούθηση, η πριγκίπισσα Charlene επέστρεψε για λίγο στο Μονακό και χάθηκε ξανά από το προσκήνιο.

Η επίσημη απάντηση του Παλατιού

Το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό έβαλε οριστικό τέλος στα όσα γράφονταν εκδίδοντας επίσημη ανακοίνωση. Ένα δημοσίευμα στο γαλλικό περιοδικό Royauté προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και ανάγκασε το παλάτι να προβεί σε επίσημη διάψευση.

Ο εκπρόσωπος Τύπου ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα ήθελα να διαψεύσω επίσημα τις κακόβουλες φήμες που διακινεί το γαλλικό περιοδικό Royauté. Παρακαλώ αγνοήστε αυτό το άρθρο το οποίο είναι εντελώς αβάσιμο».

Η φήμη απέκτησε δυναμική όταν το άρθρο αναδημοσιεύθηκε από διάφορες ιστοσελίδες, γεγονός που πυροδότησε σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

https://www.instagram.com/p/Cfe3Db_slDc

Τα δίδυμα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου και της Charlene μεγάλωσαν και είναι κλώνοι των γονιών τους

Η Charlene Wittstock και o πρίγκιπας Αλβέρτος ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου την 1η Ιουλίου του 2011 στο Μονακό. Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού έγινε σε πολύ στενό κύκλο στο Throne Room του παλατιού και μετά ακολούθησε cocktail party.

https://www.instagram.com/p/CcdZ7dcMByO

Την επόμενη ημέρα (02.07.11) πραγματοποιήθηκε ο θρησκευτικός γάμος με 800 καλεσμένους να δίνουν το παρών ανάμεσά τους αρχηγοί κρατών, γαλαζοαίματοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες, αθλητές και φυσικά οι συγγενείς και οι φίλοι του ζευγαριού.

https://www.instagram.com/p/CS_VuctjIN1

Το 2014 η πρώην αθλήτρια έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά τους, τον διάδοχο πρίγκιπα Jacques και την πριγκίπισσα Gabriella. Τα δίδυμα έχουν δύο ετεροθαλή αδέλφια την Jazmin Grace Grimaldi, η οποία γεννήθηκε το 1992 από την κτηματομεσίτρια, Tamara Rotolo. Επιβεβαιώθηκε ως κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου το 2006, όταν ήταν σχεδόν 16 ετών. Το 2005 ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε επίσης ότι είναι ο βιολογικός πατέρας του Alexandre Grimaldi-Coste, που γεννήθηκε το 2003, του οποίου η μητέρα είναι η Nicole Coste, πρώην αεροσυνοδός της Air France.

Παρά τις φήμες χωρισμού που έκαναν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε ότι θα παραστεί με τη σύζυγό του στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον ερχόμενο Μάιο.

Πηγή κεντρικής: apimages.com