Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Αποχαιρετάει μία για πάντα το πλατινέ ξανθό στα μαλλιά της

Πριγκίπισσα Charlene του Μονακό: Αποχαιρετάει μία για πάντα το πλατινέ ξανθό στα μαλλιά της

(AP Photo/Alessandra Tarantino)

Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Το χρώμα που υιοθέτησε η πριγκίπισσα Charlene στα μαλλιά της, τη δείχνει πιο νέα από ποτέ!

Η πριγκίπισσα Charlene του Μονακό, μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα σε αρκετές αλλαγές όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της. Τα pixie μαλλιά έχουν γίνει ένα με την εμφάνισή της και ταιριάζουν τέλεια με το αυστηρό look της. Μπορεί το πλατινέ ξανθό με το οποίο την είχαμε συνηθίσει τα τελευταία χρόνια, να ταίριαζε τέλεια με τον τόνο της επιδερμίδας της, το καστανό όμως της δίνει μία απίστευτα νεανική όψη.

Britain Coronation

(Toby Melville, Pool via AP)

6 κόκκινα βερνίκια νυχιών που έχουν το like της Ελένης Μενεγάκη

Στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου, η πριγκίπισσα Charlene είχε τα μαλλιά της πιο σκούρα, ενώ από μέσα ξεπηδούσαν μερικές πλατινέ ανταύγειες... Αυτή τη φορά όμως, εμφανίστηκε με νέο look στο Grand Prix του Μονακό, το οποίο μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό. Το νέο χρώμα στα μαλλιά της είναι μία γλυκιά απόχρωση του καστανού. Η ίδια όπως φαίνεται, αποχαιρετάει το πλατινέ ξανθό και γίνεται πλέον καστανή.

Αντίο πλατινέ ξανθό!

Monaco F1 GP Auto Racing

(AP Photo/Luca Bruno)

Το καστανό χρώμα σε συνδυασμό με τα pixie μαλλιά είναι απίστευτα chic, ενώ ο γλυκός τόνος έχεις αγκαλιάσει το χρώμα της επιδερμίδας της και την κάνει να φαίνεται πιο νέα από ποτέ. Παρόλο, που τα ξανθά μαλλιά είναι αρκετά εντυπωσιακά, το καστανό έχει αποδεχθεί ότι είναι το χρώμα του καλοκαιριού.

Ο λόγος; Τα καστανά μαλλιά δε χρειάζονται την ίδια περιποίηση με τα ξανθά μαλλιά τους μήνες καλοκαιρινούς. Μπορεί ο συνδυασμός με το θαλασσινό νερό και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου να είναι βλαβερός για όλα τα χρώματα μαλλιών, οι ανοιχτές αποχρώσεις όμως, είναι πάντα πιο ευαίσθητες. Εσύ θα τολμούσες το νέο hair look της πριγκίπισσας Charlene;

3 tips για ανάλαφρο και γρήγορο μακιγιάζ το καλοκαίρι