H νέα έξοδος της πριγκίπισσας Charlene φανέρωσε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Τσακιρίδου Χριστίνα
H νέα έξοδος της πριγκίπισσας Charlene φανέρωσε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Η 45χρονη έκανε μια λαμπερή δημόσια εμφάνιση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο και έστρεψε πάνω της τα φωτογραφικά φλας.

Άκρως ανανεωμένη είναι το τελευταίο διάστημα η πριγκίπισσα Charlene η οποία έχει πραγματοποιήσει αρκετές επίσημες εμφανίσεις στο πλευρό του πρίγκιπα Αλβέρτου. Η «θλιμμένη πριγκίπισσα», όπως την αποκαλούν επέστρεψε στη δημόσια ζωή στο Μονακό την περασμένη άνοιξη, αφού μια μόλυνση στο αυτί, τη μύτη και το λαιμό την ανάγκασε να παραμείνει στη Νότια Αφρική για μεγάλο μέρος του 2021.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος επιβεβαίωσε πρόσφατα στο περιοδικό People ότι μαζί με τη Charlene θα παρευρεθούν στη στέψη του Βασιλιά Καρόλου Γ' που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο στις 6 Μαΐου. Το μόνο σίγουρο είναι πως η πριγκίπισσα θα μονοπωλήσει για ακόμη μια φορά τα βλέμματα με την κομψή ενδυματολογική της επιλογή.

H μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της πριγκίπισσας Charlene

Πριν λίγα 24ωρα το πριγκιπικό ζεύγος έδωσε το παρών σε φιλανθρωπικό gala και γιόρτασε την 160η επέτειο του Προξενείου της πόλης του Πριγκιπάτου του Μονακό.

https://www.instagram.com/p/CrEc8CxoFGB

Η Charlene ήταν εκθαμβωτική μέσα στο μαύρο, maxi Akris φόρεμά της, το οποίο είχε παγιέτες και διαφάνειες στα μανίκια. Η 45χρονη ολοκλήρωσε επιτυχώς το look της με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και διακριτικά κοσμήματα.

Δεν χωρίζουν πρίγκιπας Αλβέρτος και Charlene αλλά οι fans ανησυχούν ξανά για τη θλιμμένη πριγκίπισσα

Αυτό που έκανε αίσθηση ήταν το ολοκαίνουριο hairlook της Charlene, η οποία απέκτησε μια ανοιχτή καστανή απόχρωση, αρκετούς τόνους πιο σκούρα από το πλατινέ ξανθό που είχε τα τελευταία χρόνια. Δίπλα της όπως πάντα στεκόταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος ο οποίος πόζαρε χαμογελαστός μέσα στο μαύρο κοστούμι του.

https://www.instagram.com/p/CrBznHHogym

Μπορεί αρκετά δημοσιεύματα να έκαναν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού ωστόσο εκείνοι πραγματοποίησαν μία ακόμα κοινή εμφάνιση βάζοντας τέλος στις φήμες. Το πριγκιπικό ζεύγος του Μονακό επισκέφθηκε το Μonte Carlo για να παρακολουθήσει τον τελικό αγώνα τένις του Rolex Monte-Carlo Masters μαζί με τα 8χρονα παιδιά τους, Gabriella και Jacques.

Rolex Monte-Carlo Masters - Day Eight

Οι δυο τους φωτογραφήθηκαν να κοιτούν ο ένας τον άλλο και να ανταλλάσσουν αστεία, ενώ όταν πήγαν να συγχαρούν τον νικητή και να φωτογραφηθούν με τους παίκτες, το ζευγάρι περπάτησε κρατώντας τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου.

Πηγή κεντρικής: aspimages.com