Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου διαδηλώνει στη μεγάλη απεργία του Hollywood

Η εξώγαμη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου διαδηλώνει στη μεγάλη απεργία του Hollywood

H Jazmin Grace Grimaldi, η 31χρονη κόρη του πρίγκιπα Αλβέρτου την οποία αναγνώρισε το 2006, μετά την επιστροφή της στο Μονακό, διαδηλώνει κάθε μέρα στη μεγάλη απεργία στο Hollywood.

H 31χρονη κόρη που απέκτησε ο πρίγκιπας Αλβέρτος εκτός γάμου, η Jazmin Grace Grimaldi, ακολουθεί τα χνάρια της γιαγιάς της Grace Kelly στο Hollywood και μετά τη συμμετοχή της στη σειρά The Marvelous Mrs Maisel συμμετέχει ενεργά και καθημερινά στην απεργία των σεναριογράφων στο Hollywood.

Η Jazmin δημοσιεύει καθημερινά στιγμές από τη μεγάλη απεργία της SAG-AFTRA και δεν σταματά να βγαίνει στον δρόμο, να κρατά πλακάτ και να διαδηλώνει για τα δικαιώματα του κλάδου της.

https://www.instagram.com/reel/CusrYEvghj_/

Η ηθοποιός μπορεί να μην είναι ακριβώς γαλαζοαίματη, έχει όμως την αναγνώριση του Αλβέρτου από το 2006, όταν η νεαρή κοπέλα ήταν 14 ετών και το τεστ DNA έδειξε πως η σχέση που είχε ο Αλβέρτος με τη μητέρα της Ταμάρα Ρολότο είχε ως αποτέλεσμα τη γέννηση της ίδιας.

Ο Αλβέρτος έκανε διακοπές στις ΗΠΑ το 1991 και η σερβιτόρα Ταμάρα είχε ένα σύντομο φλερτ μαζί του ενώ η κόρη τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1992.

https://www.instagram.com/reel/Cu-iRJrAdOB/

Η γνωριμία του Αλβέρτου με την κόρη του

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος πίσω στο 1991 είχε μια σύντομη σχέση με την Αμερικανίδα Ταμάρα Ροτόλο, η οποία τότε ήταν σερβιτόρα και έκανε διακοπές στην Γαλλική Ριβιέρα. Η κόρη τους γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1992 και ο πρίγκιπας Αλβέρτος την αναγνώρισε τον Ιούνιο του 2006 μετά από τεστ DNA όταν ήταν 14 ετών.

Τον Ιούνιο του 2023, η νεαρή ηθοποιός επέστρεψε στο Μονακό και παρότι δεν δημοσίευσε κάποια κοινή φωτογραφία με τον πατέρα της, έδειξε βίντεο και πόζες μέσα από το Παλάτι στη μεγάλη γιορτή του Μονακό. Η Jazmin γνώρισε τον Αλβέρτο όταν ήταν 11 ετών οπότε και ξεκίνησε η διαδικασία για τη διενέργεια του τεστ DNA και μίλησε για πρώτη φορά για τον πατέρα της και τη σχέση μαζί του το 2015 στο περιοδικό Harper’s Bazaar.

https://www.instagram.com/reel/Cu8qjAfAao5/

«Ήθελα να συνδεθώ μαζί του, να τον γνωρίζω και να με μάθει. Μου έλειπε αυτό και είναι απίθανο ότι συνέβη και περνάμε καλά στη σχέση που χτίσαμε από τότε. »

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος έχει έναν ακόμα γιο, τον 19χρονο Alexandre τον οποίο απέκτησε μετά τη σύντομη σχέση με την αεροσυνοδό Nicole Coste. Και τα δύο παιδιά που έχει αναγνωρίσει ο Αλβέρτος δεν έχουν θέση στη σειρά διαδοχής του πριγκιπάτου του Μονακό.

https://www.instagram.com/p/CtcjLuNyKJN/

Τα μόνα παιδιά που έχουν θέση στη σειρά διαδοχής, είναι ο πρίγκιπας Jacques και η πριγκίπισσα Gabriella, τα 8 χρονών δίδυμα παιδιά που απέκτησε ο Αλβέρτος με την πριγκίπισσα Charlene.