Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ψάχνουν CEO και ζητούν ένα χαρακτηριστικό

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton ψάχνουν CEO και ζητούν ένα χαρακτηριστικό

Στην αγγελία για δουλειά του William και της Kate, ζητείται άτομο με ένα βασικό χαρακτηριστικό.

Εξήντα περίπου άτομα απασχολούν ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton και το διάστημα αυτό αναζητούν έναν CEO για την φίρμα τους που θα αναλάβει να διαμορφώσει την «επαγγελματική και συνεργατική κουλτούρα του προσωπικού των Wales συνολικά.

Στην αγγελία που δημοσιοποιήθηκε ωστόσο, το άτομο που αναζητούν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θέλουν να βρουν έναν άνθρωπο με μικρό εγώ.

Τι πρέπει να έχει ο νέος CEO των William και Kate

«Ο Διευθύνων Σύμβουλος είναι ο ανώτερος και υπεύθυνος ηγέτης για το νοικοκυριό των Wales, και θα αναφέρεται απευθείας στον William και την Kate ενώ θα είναι υπεύθυνος για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της μακροπρόθεσμης στρατηγικής της φίρμας αλλά και τη συνέχιση της ενίσχυσης μιας επαγγελματικής και συνεργατικής κουλτούρας», τόνιζε η αγγελία, επισημαίνοντας πως θα προηγηθεί ο υποψήφιος εκείνος που θα έχει χαμηλό εγώ και ισχυρή αυτογνωσία και κατανόηση του αντίκτυπού του στους άλλους.

Άλλωστε, ο άνθρωπος που θα επιλεγεί τελικά, θα είναι σε άμεση επαφή με τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα για να διασφαλιστεί ότι οι προτεραιότητές τους ευθυγραμμίζονται.

Η επιλογή της αγγελίας αυτής, δείχνει πως ο William με την Kate αλλάζουν στρατηγική γενικά, φεύγουν από το παλιό μοντέλο διοίκησης της Ελισάβετ και δεν θα περιοριστούν στην ύπαρξη ενός ιδιωτικού γραμματέα και αντί να αναζητήσουν άτομο με καταχώρηση της θέσης στην επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, προτίμησαν τη διαφημιστή Odgers Berndtson για τον σκοπό αυτό.

Μια πηγή τόνισε στη στήλη Eden Confidential της Daily Mail ότι πρόκειται για μια «επαναστατική κίνηση» από μεριάς της Kate:

«Οι Wales ανατρέπουν την παραδοσιακή, ιεραρχική δομή στην οποία το προσωπικό απαντά σε ιδιωτικούς γραμματείς. Θα πρέπει ο Βασιλιάς και η Βασίλισσα να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους»;

Ακόμα πάντως και στην ανατροφή των παιδιών τους, ο μελλοντικός βασιλιάς και η σύζυγός του κάνουν ό,τι μπορούν για να εξισορροπήσουν τα βασιλικά τους καθήκοντα με το μεγάλωμα των παιδιών τους όσο πιο ιδιωτικά γίνεται, αποφεύγοντας τα λάθη του παρελθόντος.

Ο Γουίλιαμ και η Κέιτ έχουν αναλάβει περισσότερα βασιλικά καθήκοντα από τον θάνατο της γιαγιάς του Γουίλιαμ, της βασίλισσας Ελισάβετ, που έφυγε από τη ζωή στις 8 Σεπτεμβρίου 2022, και η σωστή ισορροπία είναι «κάτι που σκέφτονται κάθε μέρα». Η royal editor Sally Bedell Smith είπε στο PEOPLE:

«Διατηρούν μια καλή ισορροπία μεταξύ της εκτέλεσης των καθηκόντων τους και της ανατροφής των παιδιών τους όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά».

Eίναι η πρωτοβουλία της Kate αυτή που έκανε τον William να αλλάξει;

H Πριγκίπισσα της Ουαλίας έχει γίνει ηγετική φωνή σε θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των παιδιών καθώς και την φροντίδα της ψυχικής τους υγείας.

Η Kate ίδρυσε το The Royal Foundation Centre for Early Childhood και δημιούργησε την επιτυχημένη έρευνα «Big 5» που μας βοήθησε να μάθουμε για τα πρώτα πέντε χρόνια της ζωής ενός παιδιού.

Πιο πρόσφατα, η Middleton δημοσιοποίησε την καμπάνια Shaping Us, η οποία έχει ως στόχο να ευαισθητοποιήσει το κοινό για τη σημασία που έχει η πρώιμη παιδική μας ηλικία στη διαμόρφωση του χαρακτήρα που έχουμε ως ενήλικες.

Ως αποτέλεσμα της δουλειάς της και του πάθους της για την ευημερία των παιδιών, η Kate Middleton έχει κερδίσει ένα νέο παρατσούκλι που δόθηκε πριν αρκετά χρόνια στην αείμνηστη Diana.

Με τον ίδιο τρόπο που η Νταϊάνα, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας ονομάστηκε για πρώτη φορά «Η Πριγκίπισσα του Λαού» το 1992, η Κate ονομάστηκε «Η Πριγκίπισσα των Παιδιών» από τους royal fans στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όταν η Πριγκίπισσα της Ουαλίας λάνσαρε το Shaping Us, περιέγραψε την πρωτοβουλία ως «έργο ζωής» και είπε ότι «είναι πιο σημαντικό από ποτέ» να υποστηρίζει την ανάπτυξη των μικρών παιδιών.

«Ο τρόπος που εξελισσόμαστε, μέσα από τις εμπειρίες, τις σχέσεις και το περιβάλλον μας κατά την πρώιμη παιδική μας ηλικία, διαμορφώνει θεμελιωδώς όλη μας τη ζωή. Επηρεάζει τα πάντα, από την ικανότητά μας να δημιουργούμε σχέσεις και να ευδοκιμούμε στην εργασία, μέχρι την ψυχική και σωματική μας ευεξία ως ενήλικες και τον τρόπο με τον οποίο αναλαμβάνουμε τα δικά μας παιδιά», τόνισε η Kate Middleton.

Και την προστασία των παιδιών- ειδικά των δικών της- έχει ως μέγιστο μέλημά της η Kate!

Στο πρόσωπο της Kate Middleton οι fans βλέπουν την πριγκίπισσα Diana και της χάρισαν νέα προσφώνηση