Γιατί φέτος δεν θα δούμε τα παιδιά του William και της Kate Middleton να πηγαίνουν σχολείο;

Πατούλια Κατερίνα
Γιατί φέτος δεν θα δούμε τα παιδιά του William και της Kate Middleton να πηγαίνουν σχολείο;

Οι παραδοσιακές πόζες της Kate με τα παιδιά της την πρώτη ημέρα στο σχολείο θα μας λείψουν φέτος και υπάρχει λόγος. 

Τα σχολεία στη Μεγάλη Βρετανία ξεκινούν και όλοι περίμεναν να δουν τις φετινές πόζες του George, της Charlotte και του Louis από το καλωσόρισμα στο σχολείο τους. Αυτές τις πόζες πάντως, δεν θα τις δούμε φέτος και υπάρχει λόγος.

Οι 3 απαράβατοι κανόνες της Kate Middleton για την ανατροφή των παιδιών

Τα πριγκιπόπουλα ξεκινούν σχολείο

Αρχικά να σου πούμε πως το Lambrook School στο Berkshire, το σχολείο που από πέρσι φοιτούν ο George και η Charlotte ανοίγει τις πόρτες του στις 6 Σεπτεμβρίου.

Ακόμα κι έτσι πάντως, φέτος δεν θα δούμε τις επίσημες φωτογραφίες μετά από απόφαση της 41χρονης Kate Middleton, η οποία έχει συμφωνήσει να υπάρχουν φωτογράφοι στην πρώτη ημέρα σχολείου των παιδιών της μόνο όταν έχουμε μια μεγάλη αλλαγή και τη φετινή χρονιά τα παιδιά απλά θα συνεχίσουν στην επόμενη τάξη στο ίδιο σχολείο, σύμφωνα με το Hello UK.

Το 2022 ήταν η χρονιά που και τα τρία παιδιά άλλαζαν σχολείο μετά την μετακόμιση στο Adelaide Cottage που σήμανε την αλλαγή σχολείου για τον George και τη Charlotte από το Thomas's Battersea School στο Lambrook και του louis από τον παιδικό σταθμό Willcocks στο Kensington στο ίδιο σχολείο με τα αδέρφια του.

https://www.instagram.com/p/BANErIsKZO2/

Η περσινή πρώτη ημέρα των πριγκιπόπουλων ήταν και ημέρα πένθους μιας και η βασιλική οικογένεια θρηνούσε τον θάνατο της Ελισάβετ. Η Kate πάντως, αγαπά τις σχολικές αρχές των παιδιών, με πρώτη εκείνη τη φωτογραφία του George από το 2016, όταν ο πρίγκιπας πήγε πρώτη φορά στον παιδικό σταθμό στο Westacre Montessori School μιας και η οικογένεια τότε έμενε στο Nofolk.

Πώς η φωτογραφία του πρίγκιπα George για τα 10α γενέθλιά του έσπασε την παράδοση

Τα πιο ευγενικά παιδιά

Θυμάσαι που ο πρίγκιπας Louis έχει σχολιαστεί αρκετά σε σχέση με τον έντονο χαρακτήρα και την δυναμική προσωπικότητά του; Ε, ένα νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Express ήρθε να μας πείσει πως τα πριγκιπόπουλα, που θα έχουν κάποια στιγμή στα χέρια τους το μέλλον της Βρετανικής Βασιλικής Οικογένειας, όχι μόνο έχουν τρόπους αλλά είναι σούπερ ευγενικά με τον κόσμο που συναντούν.

Τα τρία παιδιά βρέθηκαν να περπατούν γύρω από το σπίτι τους στο Kensington το καλοκαίρι του 2022 μαζί με τη γυναίκα που τα προσέχει και έδειξαν τους καλούς τους τρόπους. H royal ειδικός Myka Meier τόνισε πως τα τρία παιδιά του William και της Kate Middleton εμφανίστηκαν πολύ κοντά στο Παλάτι και έκλεψαν κι εκεί τις εντυπώσεις:

«Η γειτονιά μου είναι πολύ κοντά στο Παλάτι και τις μέρες αυτές υπήρξε ουρά παντού. Τα τρία παιδιά είχαν σταθεί στην ουρά και περίμεναν υπομονετικά να έρθει η σειρά τους. Άνθρωποι που είδαν τα πριγκιπόπουλα με τη νταντά και νόμιζαν πως είναι η μητέρα τους, έσπευσαν να την επαινέσουν για την ευγένειά των παιδιών».