Η Kate Middleton απέδειξε το ταλέντο της στο ράγκμπι αλλά η υγεία της προκάλεσε ανησυχία

Η Kate Middleton απέδειξε το ταλέντο της στο ράγκμπι αλλά η υγεία της προκάλεσε ανησυχία
Copyright 2023 The Associated Press. All rights reserved

Άφησε για λίγο τα «αυστηρά» της κοστούμια και φόρεσε τα αθλητικά της ρούχα προκειμένου να λάβει μέρος σε ένα σημαντικό γεγονός. 

Η Kate Middleton ταξίδεψε στο Ανατολικό Γιορκσάιρ και στο στάδιο Hull FC προκειμένου να συμμετάσχει στην Ημέρα Συμπερίληψης Rugby League, καθώς όπως είναι γνωστό, μεταξύ άλλων βασιλικών της ρόλων, είναι «προστάτιδα» της Rugby Football League. Η 41χρονη θέλησε με την παρουσία της να τονίσει τη σημασία της ορατότητας και συμπερίληψης και γιατί είναι τόσο σημαντικό για όσους παίζουν σε αμαξίδιο.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας που φορούσε αθλητικές φόρμες Rugby League και sneakers, δοκίμασε τις δυνάμεις της στο ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο στο πλαίσιο του Physical Disability Rugby League, που αποτελεί παραλλαγή του παιχνιδιού -σχεδιασμένη για όσους έχουν σωματικές αναπηρίες.

The Princess Of Wales Visits Hull For Rugby League Inclusivity Day

Καθώς έφτασε στο σημείο, τα δύο δάχτυλα στο δεξί χέρι της ήταν ξανά δεμένα -τρεις εβδομάδες αφότου τραυμάτισε το χέρι της ενώ έπαιζε με τα παιδιά της. Ωστόσο, δεν άφησε τους εμφανείς τραυματισμούς της να τη σταματήσουν καθώς έμπαινε με αποφασιστικότητα και χαρά στο παιχνίδι.

Αν και ο εν λόγω τραυματισμός προκάλεσε ανησυχία, πιστεύεται ότι οι επίδεσμοι ήταν απλώς ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η Middleton ήθελε να προστατέψει τα χέρια της και να μην τα επιβαρύνει με περαιτέρω τραυματισμούς.

Η Kate Middleton συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών της και έτσι το απέδειξε

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η ίδια ανέφερε ότι «ανησυχούσε για τα δάχτυλά της», αλλά ήταν «πρόθυμη να δοκιμάσει» τις δυνάμεις της στο ράγκμπι με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς κατευθυνόταν προς το αθλητικό κέντρο για να συμμετάσχει σε μια προπόνηση με την ομάδα της Αγγλίας που κέρδισε το Παγκόσμιο Κύπελλο.

The Princess Of Wales Visits Hull For Rugby League Inclusivity Day

Η Middleton είχε χριστεί επίσημη υποστηρίκτρια της βρετανικής ομάδας ράγκμπι από την ίδια την Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Φεβρουάριο του 2022, παίρνοντας τη θέση που ως τότε κατείχε ο πρίγκιπας Harry. Όπως είναι γνωστό, η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι επί σειρά ετών υποστηρίκτρια του ράγκμπι και γνωστή λάτρης πολλών αθλημάτων -ένα πάθος που αντιπροσωπεύεται από εκείνη σε πολλές αθλητικές φιλανθρωπικές οργανώσεις.

Η Αγγλία φιλοξένησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Rugby League με αμαξίδιο τον περσινό Νοέμβριο και κέρδισε τους τότε αντιπάλους της και την κυρίαρχη πρωταθλήτρια Γαλλία με 28-24 σε έναν πολύ σκληρό τελικό. Οι προσπάθειες βοήθησαν στην ανύψωση της θέσης του αθλήματος, της πιο συμπεριληπτικής μορφής στο πρωτάθλημα ράγκμπι που επιτρέπει στους παίκτες, ανεξαρτήτως φύλου ή αναπηρίας, να αγωνίζονται μαζί.

Η Kate Middleton έκανε έναν χαμηλό chic «σινιόν κότσο» που δεν απαιτεί χρόνο

Ο πρίγκιπας Harry θέλει να επιστρέψει στο παλάτι όμως τον «μπλοκάρει» η Meghan Markle