Η εγγονή και σωσίας της Grace Kelly πόζαρε full in love με τον έρωτα της ζωής της

Πατούλια Κατερίνα
Η εγγονή και σωσίας της Grace Kelly πόζαρε full in love με τον έρωτα της ζωής της

Μια σπάνια πόζα αγάπης με τον σύντροφό της, έκανε η Camille Gottlieb, η εγγονή της Grace Kelly με την απίθανη ομοιότητα στη γιαγιά της.

H κόρη της πριγκίπισσας Stephanie του Μονακό, Camille Gottlieb και σωσίας της γιαγιάς της Grece Kelly, μας άφησε για λίγο να μπούμε στα άδυτα της σχέσης της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. Η 25χρονη μοιράστηκε ένα φιλί με το αγόρι της, σε story στο Instagram όπου και τόνισε πως έκλεισε έναν χρόνο με τον καλό της: 365 ημέρες αγάπης, χρόνια μας πολλά.

H Camille καμαρώνει για τον έρωτά της

Οι φήμες για την προσωπική ζωή της Camille μιλούσαν για έναν γοητευτικό καστανό άντρα που της έχει κλέψει την καρδιά. Το μόνο της ζωής της όμορφης κληρονόμου του Παλατιού του Μονακό είναι άλλωστε το ζήσε ευτυχισμένα, ζήσε κρυφά, οπότε αυτή η τόσο δημόσια εκδήλωση αγάπης ξένισε τους fans της σωσία της Grace Kelly.

https://www.instagram.com/p/CyQ4xKFPSw7/

Η Camille δεν είναι μέρος στη σειρά διαδοχής του πριγκιπάτου του Μονακό μιας και οι γονείς της δεν παντρεύτηκαν ποτέ ενώ οι φήμες για τη δέσμευση έγιναν εντονότερες πέρσι όταν μιλώντας στο Hello Monaco τόνισε πως η καρδιά της είναι πιασμένη! Ακολουθώντας τα βήματα της οικογένειάς της, η 25χρονη έχει αφιερώσει τον εαυτό της στην φιλανθρωπία, ειδικά όταν έχασε έναν φίλο της που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ, η Camille έχει πάρει μέρος σε καμπάνιες ενημέρωσης.

Τα μίντια στο Μονακό τη αντιμετωπίζουν έτσι κι αλλιώς ως influencer ειδικά εξαιτίας της μεγάλης ομοιότητας με τη ντίβα γιαγιά της.

https://www.instagram.com/p/CwLf8_Oo3hI/

Όχι στην Αθήνα του αλλά στην Κύπρο: Ο Κωνσταντίνος Αργυρός συνάντησε τον πρίγκιπα Αλβέρτο

H εγγονή της Grace είναι αυτές τις ημέρες στην Étretat, την παραθαλάσσια πόλη της Γαλλίας που λάτρευε να ζωγραφίζει ο Κλωντ Μονέ.