Το όνομα του ανιψιού της Kate Middleton, η πρώτη φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια

Πατούλια Κατερίνα
Το όνομα του ανιψιού της Kate Middleton, η πρώτη φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια

Ο αδερφός της Kate Middleton αποκαλύφθηκε πως έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά πριν μερικές εβδομάδες και ο ίδιος μας έδειξε τον γιο του για πρώτη φορά.

Ο James Middleton, ο μικρότερος αδερφός της Kate Μiddleton και η σύζυγός του, Alizee Thevenet, έγιναν για πρώτη φορά γονείς, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο James στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το όνομα του μωρού και η πρώτη φωτογραφία

https://www.instagram.com/p/Cy6IoKxo5Be/

΄«O Inigo ήρθε στις ζωές μας πριν μερικές εβδομάδες, οι οποίες ήταν οι πιο ξεχωριστές στη ζωή μου, μιας και γνώρισα αυτό το μικρό όμορφο αγοράκι μας.

Παρότι θεωρούσα πως έχω προετοιμαστεί, δεν είχα τελικά προετοιμαστεί γι΄αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της γνωριμίας με τον Inigo και της αγάπης για την Alizee τώρα που γίναμε τρεις.

Προσαρμοστήκαμε στη νέα μας ζωή ως γονείς και του μίλησα για την Ella που αν δεν ήταν εκείνη κομμάτι της ζωής μας, εκείνος δεν θα ήταν εδώ σήμερα και για το πόσο μας λείπει. Τα κατοικίδια είναι υπέροχα την υποδοχή του μικρού και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του νοσοκομείου Basingstoke που από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την πρώτη φορά ως τρεις, μας στήριξαν και μας πρόσεξαν διαρκώς», έγραψε ο Jame χαρακτηριστικα.



Jame και Alizee= Μια σχέση ζωής

Ο James με την γαλλικής καταγωγής οικονομική αναλύτρια παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας. Η νύφη φορούσε το νυφικό της πεθεράς της, Carol Middleton και στην τελετή είχαν δώσει το παρών τόσο η Pippa, όσο και η Kate με τα παιδιά τους.

Αφορμή για την γνωριμία τους ήταν, όπως είχε αναφέρει ο αδερφός της Kate Middleton, η σκυλίτσα του η Ella, η οποία βρέθηκε τυχαία στα πόδια της Alizée στο South Kensington Club το 2018. Όπως είχε πει ο ίδιος η - αργότερα - σύζυγός του δεν είχε καταλάβει ότι ήταν ο ιδιοκτήτης της σκυλίτσας και νόμιζε ότι ήταν ο σερβιτόρος που την πλησίασε.

https://www.instagram.com/p/CxD9eLBIVAc/

«Οι δυο μας (η Ella και εγώ) ήμασταν στο South Kensington Club στο Chelsea. Η Ella ήταν ξαπλωμένη στα πόδια μου κάτω από το τραπέζι. Συνειδητοποιώντας ότι μπορεί να θέλει λίγο νερό, την εμπιστεύτηκα για να πάει στο μπολ με το νερό στην άλλη άκρη της βεράντας. Αλλά η Alizee νόμιζε ότι ήμουν ο σερβιτόρος και της παρήγγειλε να πιει ενώ συνέχιζε να την χαϊδεύει, η οποία εκείνη τη στιγμή ήταν ανάσκελα και τράβηξε την προσοχή της. Δεν το ήξερα, αλλά μόλις είχα γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγό μου, όλα χάρη στην Ella. Αν δεν είχα εμπιστοσύνη στην Ella, δεν θα την έφερνα στο South Kensington Club και δεν θα μπορούσε να πει γεια στη γυναίκα που έγινε η αρραβωνιαστικιά μου» ανέφερε στην Telegraph ο James.

H παράδοση του Παλατιού που πέρασε και στην οικογένεια Middleton

Ο James συνεχίζει την παράδοση απόκτησης γιου, όπως συνέβη και στις αδερφές του Kate και Pippa. Η Kate απέκτησε τον George το 2013 και η Pippa τον Arthur το 2018.

Η Ελισάβετ απέκτησε τον Κάρολο πρώτο το 1948 και η Diana ήταν επίσης μαμά αγοριών, του William και του Harry, οι οποίοι συνέχισαν την παράδοση με την απόκτηση του George και του Archie αντίστοιχα.