Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το μεγάλο ταλέντο του πρωτότοκου γιου του

Πατούλια Κατερίνα
Ο πρίγκιπας William αποκάλυψε το μεγάλο ταλέντο του πρωτότοκου γιου του

Ο μελλοντικός βασιλιάς της Βρετανίας δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την κλίση που έχει δείξει να έχει ο τρίτος στη διαδοχή πρίγκιπας George.

O 10χρονος πρίγκιπας George επέστρεψε στο Lambrook μετά το διάλειμμα των προηγούμενων ημερών.

Ο αθλητής George

Και μπορεί να μην ξέρουμε πολλές λεπτομέρειες για τα ταλέντα και τη ζωή του μικρού πρίγκιπα, μάθαμε όμως από μια πρώην πρωταθλήτρια τριάθλου, την Non Stanford, πως ο George είναι και αυτός αθλητής τριάθλου.

Η πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια αποκάλυψε μετά από μια τελετή στην οποία βραβεύτηκε από τον William πως ο πρίγκιπας της αποκάλυψε πως ο γιος του κάνει τριάθλο στο σχολείο και όχι μόνο.

«Υπάρχει ένας προπονητής που έχει κάνει τρίαθλο και δίνει συμβουλές στον George για να γίνει πιο γρήγορος, όπως το να βάζει ταλκ στα παπούτσια του, ένα μυστικό που ο George μοιράστηκε με τους συμμαθητές του και είναι όλοι ενθουσιασμένοι με τα μυστικά αυτά», τόνισε η Non.

Το ταλκ χρησιμοποιείται από αθλητές του τρίαθλου για να τους βοηθά στο ποδήλατο και στο τρέξιμο μιας και κάνει τα δάχτυλα να γλιστρούν και να μην τραυματίζονται στον αγώνα.

Το Halloween με την Kate και τα παιδιά:

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν και στη Βρετανία αφιερωμένη στο Halloween και σύμφωνα με τη Sun, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, η Kate πήρε τα παιδιά για το παραδοσιακό «φάρσα ή κέρασμα».

Πέρσι η Kate είχε βγει και πάλι με τα παιδιά προς αναζήτηση στολών για το Halloween και η Mirror είχε αναφέρει πως οι royals εθεάθησαν σε κατάστημα κοντά στο σπίτι τους στο Anmer Hall. Η Charlotte έψαχνε στολή με τον George αλλά ο σωματοφύλακας της Kate είχε στηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί κανείς να τραβήξει φωτογραφίες.

Οι εξετάσεις του George και η βοήθεια της Kate

Ούτε μελετητήρια, ούτε ιδιαίτερα μαθήματα. Η Kate είναι μια πολύ προσγειωμένη μαμά και κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Cardiff την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, εξήγησε ότι θέτει σε προτεραιότητα τα παιδιά της.

«Βοηθούσα τον George να προετοιμαστεί για τις εξετάσεις του, οπότε ξέρω πόσο δύσκολα είναι τα μαθηματικά», είπε η Kate στους μαθητές της έκτης τάξης που προετοιμάζονταν και εκείνοι για εξετάσεις.

Η πριγκίπισσα θέλοντας να υποστηρίξει τον George δεν θα ταξιδέψει με τον σύζυγό της, πρίγκιπα William, στη Σιγκαπούρη τον Νοέμβριο για τα Earthshot Prize Awards.

Η Kate Middleton συμμετέχει ενεργά στην εκπαίδευση των παιδιών της και έτσι το απέδειξε