Εποχή εξωστρέφειας για τους Sussexes: Νέα έξοδος και full ρομάντζο για Meghan - Harry

Πατούλια Κατερίνα
Εποχή εξωστρέφειας για τους Sussexes: Νέα έξοδος και full ρομάντζο για Meghan - Harry

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry εμφανίστηκαν με τη συνοδεία της Doria Ragland σε εκδήλωση για την αφρικάνικη- αμερικάνικη κουλτούρα και ο χαρά τους δεν κρύβεται.

Ακόμα μια ημέρα, ακόμα μια εμφάνιση για τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry που φαίνεται πως θέλουν να καλύψουν το κενό εμφανίσεων από το Παλάτι με την ασθένεια της Kate Middleton και του Κάρολου.

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

Σε ένα καρουζέλ φωτογραφιών που θυμίζει τα posts που έκαναν στο Instagram του Sussex Royal, οι Meghan και Harry γιόρτασαν τη σημαντική συμβολή της αφροαμερικανικής κουλτούρας.

https://www.instagram.com/p/C5Ra2RqPksn/

H εμφάνιση των Sussexes μαζί με την μαμά της Markle

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex τόνισαν την αξία της συλλογή Αφροαμερικανικής Τέχνης και Ιστορίας του Kinsey, γνωστή για την τεράστια συλλογή αφροαμερικανικής τέχνης, τεχνουργημάτων και ιστορικών εγγράφων.

Το ζευγάρι έδειχνε έξτρα αγαπημένο καθώς οι νέες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν δημοσιεύτηκαν στα social media μόλις χθές. Σε άσπρο και μαύρο φόντο, Meghan και Harry χαμογέλασαν από κοινού δείχνοντας πόσο ωραία περνούν. H πρώτη ανακοίνωση έγινε στο archewell.org, στον ιστότοπο του μη κερδοσκοπικού οργανισμού των Sussexes, όπου και δημοσιεύτηκαν και οι πόζες στις οποίες είδαμε και τη Doria Ragland, μαμά της Markle, να ποζάρει μαζί με την Tina Knowles, μαμά της Beyonce.

To εν λόγω event έγινε την 21η Μαρτίου, μία ημέρα πριν την ανακοίνωση του καρκίνου της Kate, και στο Instagram post του Kinsey Collection, δεν έλειψαν οι θερμές ευχαριστίες για τους δύο royals.

Κεντρικό στοιχείο της εκδήλωσης ήταν ο διάλογος με τους Bernard, Shirley και Khalil Kinsey, διακεκριμένα άτομα στον χώρο της τέχνης και της φιλανθρωπίας που έχουν δεσμευτεί για την ανάδειξη και τον εορτασμό της μαύρης κουλτούρας και των καλλιτεχνικών της επιτευγμάτων.

Αυτή η συνομιλία είχε στόχο να ρίξει φως στην πλούσια ιστορία και τον ουσιαστικό ρόλο της μαύρης τέχνης στην Αμερική και διερεύνησε τρόπους με τους οποίους οι κοινότητες θα μπορούσαν να συνεργαστούν για να προστατεύσουν αυτό το κρίσιμο μέρος της κληρονομιάς του έθνους.

Η εκδήλωση λειτούργησε επίσης ως σημείο σύγκλισης για προσωπικότητες με επιρροή που δεσμεύονται σε εκπαιδευτικές και φιλανθρωπικές προσπάθειες.

Τι δουλειά είχαν εκεί οι Sussexes;

Μέγκαν και ο Χάρι δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη της εκπαίδευσης μέσω του Ιδρύματος Archewell, το οποίο, σε συνεργασία με το Ίδρυμα GEANCO, έχει χορηγήσει σχολικά είδη και προϊόντα εμμήνου ρύσεως για την υποστήριξη μαθητών στη Νιγηρία.

«Αυτό αντανακλά την ευρύτερη δέσμευσή τους στην εκπαιδευτική ισότητα και την υποστήριξη των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη», όπως χαρακτηριστικά τόνισε το Archewell.

Η σύνδεση της Markle με τη Beyonce και τον JAY-Z ξεκινά από τα Brit Awards τον Φεβρουάριο του 2019, όπου το ζευγάρι απέτισε φόρο τιμής στη Μέγκαν.

Η σχέση τους συνέχισε να ανθίζει, με μια αξιοσημείωτη επανένωση στην πρεμιέρα του Βασιλιά των Λιονταριών στο Λονδίνο τον Ιούλιο του 2019, στην οποία συμμετείχε η Beyoncé.

Αυτή η σύνδεση εδραιώθηκε περαιτέρω τον Σεπτέμβριο του 2023 όταν η Meghan, Harry και Doria βρέθηκαν σε συναυλία της Queen Beyo, στη διάρκεια του Renaissance World Tour στο Στάδιο SoFi του Λος Άντζελες.

Εκεί, απόλαυσαν τη βραδιά τηρώντας το αίτημα της Beyoncé στους καλεσμένους, το να φορέσουν ασήμι. Σύμφωνα επίσης με το ντοκιμαντέρ των Sussexes στο Netflix, η Markle υποστήριξρ πως έλαβε τότε ένα μήνυμα από τη Beyoncé.

«Ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι ξέρει ποια είμαι», έλεγε η Meghan on camera στο τελευταίο επεισόδιο του ντοκιμαντέρ Harry & Meghan.

Ο πρίγκιπας Harry προέτρεψε μάλιστα την σύζυγό του να τηλεφωνήσει στην διάσημη τραγουδίστρια.

«Είπε ότι θέλει να νιώθω ασφαλής και προστατευμένη. Θαυμάζει και σέβεται τη γενναιότητα και την ευαισθησία μου και πιστεύει ότι επιλέχτηκα για να σπάσω τις κατάρες των γενεών που πρέπει να θεραπευτούν», είχε πει η Markle.

Ακόμα μια εμφάνιση της Markle, αυτή τη φορά σε νοσοκομείο

Tην ίδια ημέρα πάντως, την 21η Μαρτίου 2024, η Markle έκανε μια εμφάνιση στο Los Angeles Childrens Hospital όπου η 42χρονη, εξέπληξε ευχάριστα τους μικρούς ασθενείς και το προσωπικό του νοσοκομείου και διάβασε τρία παραμύθια (Rosie Revere, Engineer, Pete the Cat and His Four Groovy Buttons και They All Saw a Cat).

Είναι πολύ πιθανό οι δύο εμφανίσεις να έγιναν τώρα γνωστές, μιας και εκείνη την ημέρα, θα φαινόταν πως η Markle θέλει να επισκιάσει τα νέα του καρκίνου της Middleton.

https://www.instagram.com/p/C5Rcw2roXVt/

«Ευχόμαστε στην Kate και την οικογένεια υγεία και ανάρρωση και ελπίζουμε να το κάνουν ιδιωτικά και με ειρήνη», είπε στην ανακοίνωσή του το ζεύγος των Sussexes.

Το ότι ο Harry δεν έμαθε ποτέ για τη μάχη που δίνει η Kate, είναι σύμφωνα με την Post η μεγαλύτερη απόδειξη πως ο πρίγκιπας δεν θα επιστρέψει ποτέ στο Παλάτι.

«Δεν είχαν ιδέα και έμαθαν τα νέα τη στιγμή που τα έμαθε και ο υπόποιπος κόσμος. Αυτό δείχνει τη μεγάλη ζημία που έχει γίνει, η εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πια και η βασιλική οικογένεια θέλει να πάρει απόσταση από αυτούς».