Στις viral φωτό των Meghan - Harry πολλοί αναρωτήθηκαν το ίδιο πράγμα για τα παπούτσια της Markle

Στις viral φωτό των Meghan - Harry πολλοί αναρωτήθηκαν το ίδιο πράγμα για τα παπούτσια της Markle
Copyright 2024 The Associated Press. All rights reserved.

«Εκτός θέματος» επιλογή ή τεράστια εμπειρία; Το συγκλονιστικό φόρεμα των 800 δολαρίων και τα Chanel σκουλαρίκια.    

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί για να κλείσουν με τον καλύτερο τρόπο μία αθλητική ημέρα πόλο. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αντάλλαξαν το φιλί μετά τη νίκη της ομάδας του 39χρονο (Royal Salute Polo Challenge) σε φιλανθρωπικού αγώνα στο Grand Champions Polo Club 2024 που πραγματοποιήθηκε στο Wellington στις 12 Απριλίου.

Εποχή εξωστρέφειας για τους Sussexes: Νέα έξοδος και full ρομάντζο για Meghan - Harry

«Ήταν πολύ αγαπημένοι μεταξύ τους. Η Meghan φαινόταν πολύ χαρούμενη. Κρατιόντουσαν χέρι χέρι καθώς έφτασαν και μίλησαν με όλους εκεί. Ήταν η ήμερα του Harry για να λάμψει και η Meghan ήταν πολύ υποστηρικτική», είπε στο PEOPLE ένας από τους 300 θεατές που βρέθηκαν στην τοποθεσία.

Για την περίσταση, η 42χρονη Markle επέλεξε ένα συγκλονιστικό λευκό/κρεμ φόρεμα από τη Heidi Merrick με λαιμόκοψη και χωρίς μανίκια που ανέδειξε τα γυμνασμένα χέρια της. Η τιμή της "Ginger" δημιουργίας που απέσπασε άκρως θετικά σχόλια είναι γύρω στα 800 δολάρια.

APTOPIX Prince Harry Polo

Έχοντας πιάσει τα μαλλιά της κότσο, η Meghan κρατούσε Valentino τσάντα, φορούσε Cartier Tank Française ρολόι, ενώ επέλεξε chunky vintage gold σκουλαρίκια, από τον οίκο μόδας Chanel.

Οι πανύψηλες Aquazzura nude γόβες της έκαναν όλους να αναρωτηθούν πώς περπάτησε πάνω σε αυτή την επιφάνεια. «Εκτός θέματος» επιλογή ή τεράστια εμπειρία;

Prince Harry Polo

Οι θαυμαστές του βασιλικού ζευγαριού σχολίασαν με δέος το στυλ τους, και ειδικότερα της Meghan.

«Κάθε φορά που βλέπω μια φωτογραφία της, να λάμπει και να περπατά καρφώνομαι. Όπως λένε, είναι ευλογημένη», έγραψε κάποιος στο X (πρώην Twitter).

Κάποια άλλα σχόλια που εκθείασαν το ζεύγος ήταν τα εξής:

«Είναι ένα τόσο εκπληκτικό ζευγάρι, αγγίζουν την τελειότητα. Ό,τι καλύτερο στη βασιλική οικογένεια».

«Παιδιά, αυτό είναι το βλέμμα δύο ανθρώπων που σίγουρα δεν θέλουν να επιστρέψουν σε ένα τοξικό εργασιακό περιβάλλον. Είναι ελεύθεροι. Είναι χαρούμενοι. Έχουν προχωρήσει».

«Αβίαστα κομψή και αριστοκρατική. Απλώς στάζει κομψότητα και χάρη».

Meghan Markle και πρίγκιπας Harry στέλνουν ευχές στην Kate - Viral το βίντεο για τον καρκίνο

Να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο πως το Sentebale Polo Cup διεξάγεται κάθε χρόνο για την ενίσχυση της Sentebale ή αλλιώς της φιλανθρωπικής οργάνωσης που συνίδρυσε ο Harry το 2006 και η οποία στηρίζει νέους και παιδιά στην Αφρική που πλήττονται από τη φτώχεια, την ανισότητα και το HIV/AIDS.