Γενέθλια για τον αδερφό της Kate Middleton: Η τρυφερή πόζα με τον γιο του και τα σχόλια

Γενέθλια για τον αδερφό της Kate Middleton: Η τρυφερή πόζα με τον γιο του και τα σχόλια

Τα πρώτα του γενέθλια με τον γιο του αγκαλιά γιόρτασε ο μικρός αδερφός της Kate Middleton.

Ενώ η Kate Middleton παραμένει εξαφανισμένη, ο αδερφός της James, είχε γενέθλια και έγινε 37 ετών. Τα πρώτα του γενέθλια ως μπαμπάς, ο James τα γιόρτασε αγκαλιά με τον γιο του Inigo.

Μπαμπάς και γιος matchy- matchy

Μπαμπάς και γιος, για την ξεχωριστή αυτή ημέρα, πόζαραν αγκαλιά με αφορτί μπερέ.

https://www.instagram.com/p/C5yfP7-IQSU/

«Σετάραμε τα μπερέ μας για να γιορτάσουμε τα γενέθλιά μας. Είμαι τρυγιρισμένος από φίλους, την οικογένεια και φυσικά τους τετράποδους φίλους μου», έγραψε χαρακτηριστικά ο James.

Ο James με την γαλλικής καταγωγής οικονομική αναλύτρια Alizee Thevenet παντρεύτηκαν στις 11 Σεπτεμβρίου του 2021 στο Bormes-les-Mimosas της Γαλλίας και μοιράστηκαν με το περιοδικό Hello Βρετανίας τις πρώτες αποκλειστικές τους φωτογραφίες. Η νύφη φορούσε το νυφικό της πεθεράς της Κάρολ Μίντλετον και στην τελετή έδωσαν το παρών τόσο η Pippa, όσο και η Kate Middleton με τα παιδιά τους

Ο ερχομός του Inigo

https://www.instagram.com/p/Cy6IoKxo5Be/

«O Inigo ήρθε στις ζωές μας πριν μερικές εβδομάδες, οι οποίες ήταν οι πιο ξεχωριστές στη ζωή μου, μιας και γνώρισα αυτό το μικρό όμορφο αγοράκι μας.

Παρότι θεωρούσα πως έχω προετοιμαστεί, δεν είχα τελικά προετοιμαστεί γι΄αυτά τα πρωτόγνωρα συναισθήματα της γνωριμίας με τον Inigo και της αγάπης για την Alizee τώρα που γίναμε τρεις.

Προσαρμοστήκαμε στη νέα μας ζωή ως γονείς και του μίλησα για την Ella που αν δεν ήταν εκείνη κομμάτι της ζωής μας, εκείνος δεν θα ήταν εδώ σήμερα και για το πόσο μας λείπει. Τα κατοικίδια είναι υπέροχα την υποδοχή του μικρού και θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του νοσοκομείου Basingstoke που από τον πρώτο υπέρηχο μέχρι την πρώτη φορά ως τρεις, μας στήριξαν και μας πρόσεξαν διαρκώς», έγραψε ο James τον Οκτώβριο για τον ερχομό του γιου του!

https://www.instagram.com/reel/C5yccCUosNq/

Το όνομα του ανιψιού της Kate Middleton, η πρώτη φωτογραφία και τα τρυφερά λόγια

O Μiddleton καταφεύγει συχνά στο προφίλ του στο Instagram για να κάνει τις δικές του ανακοινώσεις ζωής, είτε πρόκειται για τον γάμο, τη εγκυμοσύνη της συζύγου του, τον ερχομό του γιου τους ή όπως έκανε πρόσφατα, μετά την ανακοίνωση του καρκίνου της μεγάλης του αδερφής.

«Θα σκαρφαλώσουμε μαζί κι αυτό το βουνό»

«Στο πέρασμα όλων αυτών των χρόνων, έχουμε σκαρφαλώσει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα σκαρφαλώσουμε μαζί σου κι αυτό το βουνό», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας του ο James Middleton ποζάροντας ως παιδί με τη μεγάλη του αδερφή στο πλευρό του μετά τα νέα του προβλήματος υγείας της 42χρονης Kate.

https://www.instagram.com/p/C41ArAWogQS/

«Είναι η αδερφή μου και πάντα την βλέπω έτσι αλλά είμαι εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη, πάντα απορώ με όσα έχει καταφέρει και την έχω πάντα στο μυαλό μου. Και για να είμαστε ειλικρινείς, επειδή είναι αδερφή μου και ξέρω τα πάντα για εκείνη, το να την βλέπω να ανθίζει στον νέο της ρόλο, είναι κάτι άλλο, είμαι πολύ περήφανος», είχε πει ο Middleton για την αδερφή του στην εκπομπή Good Morning Britain.