Η Margot Robbie έκανε το manicure που θα σε κάνει να πεις «come on, Barbie, let’s go party»

Ευαγγελία Αλπίδου
Η Margot Robbie έκανε το manicure που θα σε κάνει να πεις «come on, Barbie, let’s go party»

Αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να χαρίσεις μία διακριτική πινελιά από χρώμα στα neautral looks.

Από τότε που ανακοινώθηκε η νέα ταινία της Barbie, ξύπνησαν οι πιο όμορφες αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια. Η παιδική κούκλα που παίζαμε όταν είμασταν μικρές, ζωντανεύει κι έρχεται και πάλι κοντά μας. Ο φανταστικός ροζ κόσμος διαχέεται παντού τριγύρω και δημιουργεί μία από της hot τάσεις της σεζόν, το barbiecore trend. Τα μεγαλύτερα fashion brands όπως, ο οίκος Valentino, δημιούργησαν collections εμπνευσμένες από το babriecore trend, κάνοντάς όλες εμάς να θέλουμε, να υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας το αγαπημένο χρώμα της Barbie, το ροζ.

3 φυσικά συστατικά για να απαλλαγείς από τις σκούρες κηλίδες στις μασχάλες και στους αγκώνες

https://www.instagram.com/p/CjlTj-moFdB/

Χάρισε μία girly πινελιά στο manicure σου

Αν είσαι λάτρης των neutral χρωμάτων στα outfits, μην αγχώνεσαι μπορείς να προσθέσεις και με άλλο τρόπο το ροζ χρώμα στην εμφάνισή σου… Πώς; Στο manicure φυσικά! Το manicure είναι αυτό που θα χαρίσει σε όλο το look, μία παιχνιδιάρικη πινελιά. Η Margot Robbie είναι η νέα Barbie! Η ίδια ως πρωταγωνίστρια της ταινίας, έκανε ένα super girly manicure σε ροζ αποχρώσεις.

1688643534017-581544418-patidubroff_347380989_18365927047052389_7012540795501404758_n.jpg

@patidubroff

Η nail expert, Pati Dubroff, έκανε στην Margot Robbie, ένα french manicure σε ροζ αποχρώσεις, το οποίο έδενε τέλεια με τα total pink looks που φορούσε η ίδια στις εμφανίσεις της για την ταινία. Η βάση του manicure είναι σε μία πιο pale απόχρωση του ροζ, ενώ η γραμμή του γαλλικού σε ένα έντονο pink χρώμα. Το manicure της Margot Robbie είναι super girly, χωρίς όμως να σημαίνει, ότι δεν μπορεί να υιοθετηθεί από όλες τις ηλικίες. Σε περίπτωση που επιλέξεις το συγκεκριμένο manicure για να ολοκληρώσεις τα summer looks, να είσαι σίγουρη πως δε θα σταματάς τα τραγουδάς το «come on, Barbie, let’s go party» μέσα στη μέρα σου.
Είσαι έτοιμη να το υιοθετήσεις κι εσύ;

Θέλεις να κάνεις αφέλειες; Οι «Waterfall bangs» είναι το νέο trend που ταιριάζει σε όλες