Ματίνα Νικολάου: Η Βάνια, ο Νίκος Μουτσινάς και το κίνημα #MeToo (video)

Ματίνα Νικολάου: Η Βάνια, ο Νίκος Μουτσινάς και το κίνημα #MeToo (video)

Άλλο ένα live πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 5 Μαρτίου στο Instagram του Queen με τη Ματίνα Νικολάου και τη Δέσποινα Καμπούρη.

Η Δέσποινα Καμπούρη ήταν για ακόμη μια φορά πιστή στο ραντεβού της στο Instagram του Queen, όπου και υποδέχθηκε τη Ματίνα Νικολάου. Η γλυκιά ηθοποιός συζήτησε για όλα με τη διευθύντρια του Queen και κάπως έτσι πέρασε σχεδόν μια ολόκληρη ώρα πολύ ευχάριστα.

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τον γιο της, λέγοντας πως έχει μια πολύ όμορφη σχέση μαζί του και πως τον εμπιστεύεται απόλυτα. Είπε τα πάντα, όμως, και για την τηλεοπτική Βάνια, τον Νίκο Μουτσινά και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός δεν έκρυψε τη χαρά που νιώθει για τον ρόλο της Βάνιας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Καλό Μεσημεράκι» και, μάλιστα, είπε πως επρόκειτο για ιδέα του Νίκου Μουτσινά. Είναι πολύ χαρούμενη που όλη αυτή η ιδέα στέφθηκε με επιτυχία, περνά υπέροχα με την ομάδα που επιμελείται το styling και το μακιγιάζ της και νιώθει ευλογία που και τα επόμενα δύο χρόνια θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ. Γιατί; Μα, φυσικά, διότι ο Νίκος Μουτσινάς υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο.

Η Ματίνα δήλωσε ευγνώμων που έχει στη ζωή της τον Νίκο Μουτσινά, είπε πως είναι πολύ φίλοι, πως εκτιμά ο ένας τον άλλον και πως υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη ανάμεσά τους.

Σε ερώτηση της Δέσποινας Καμπούρη σχετικά με το αν θα έκανε μόνη της κάτι τηλεοπτικό, η ηθοποιός έδωσε την εξής απάντηση: «Θα ήθελα να κάνω κάτι μόνη μου στην τηλεόραση, αρκεί σε αυτό να ένιωθα ασφάλεια. Γιατί η Βάνια είναι ρόλος. Ας μην το ξεχνάμε αυτό».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μη συζητηθεί το «καυτό» θέμα των ημερών που δεν είναι άλλο από την κάθε είδους βία στον επαγγελματικό χώρο και δη στον καλλιτεχνικό. Η Ματίνα είπε πως πιστεύει πως όλα γίνονται για καλό και πως γνώριζε αρκετά περιστατικά, αλλά δεν ήξερε την έκτασή τους. Αν η ίδια είχε βιώσει κάτι παρόμοιο, θα τολμούσε και θα το έλεγε δημόσια.

Τέλος, η Ματίνα Νικολάου αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της, το οποίο δεν αποτελούσε δική της απόφαση. Όπως είπε, πλέον έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της και μπαμπά του παιδιού της και είναι πολύ χαρούμενη με αυτήν την εξέλιξη. Προς το παρόν, δεν σκέφτεται έναν δεύτερο γάμο, δεν το αποκλείει βέβαια.

Πάτα το play αν θέλεις να δεις όλη τη συνέντευξη:

https://www.instagram.com/p/CMDEl7bDG4O

Διάβασε ακόμα: Γιώργος Καράβας: Το GNTM, η τηλεόραση και η οικογένειά του (video)