4 items-κλειδιά για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου

Κατερίνα Ευαγγελινού
4 items-κλειδιά για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου

Τα ρούχα που χρειάζεσαι στην γκαρνταρόμπα σου για να μην προβληματίζεσαι κάθε μέρα τι θα βάλεις!

Βρισκόμαστε στη περίοδο του χρόνου που δυσκολεύεσαι πιο πολύ από ποτέ να ολοκληρώσεις ένα outfit.

Αν πάρω παράδειγμα από τον εαυτό μου είναι σα να σε βλέπω! Στέκεσαι μπροστά από την ντουλάπα σου και δε ξέρεις τι ρούχα να φορέσεις καθημερινά μιας και ο καιρός είναι κυριολεκτικά μια κρύο, μια ζέστη, ίσως και λίγο ψιλόβροχο! Δηλαδή, λίγο καλοκαίρι και λίγο χειμώνας! Στο τέλος καταλήγεις να φορέσεις κάτι που μπορεί να μην είναι κατάλληλο για την εκάστοτε περίσταση και είσαι αργοπορημένη στο ραντεβού σου!

Είσαι καλεσμένη σε Γάμο - Βάφτιση; Αυτό είναι το look που θα επιλέξεις!

Για αυτούς τους λόγους σου έχω ετοιμάσει μια λίστα με τα κομμάτια-κλειδιά που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να είσαι κομψή και stylish για αυτή τη μεταβατική περίοδο.


https://www.instagram.com/p/CUF6w5FsgGZ

1.Πουκάμισο

Συμφωνείτε ότι ένα απλό πουκάμισο είναι παντός καιρού; Δεν είναι τυχαίο που οι άντρες χειμώνα και καλοκαίρι σε καθημερινές αλλά και πιο καλές περιστάσεις συμπληρώνουν το look τους με ένα πουκάμισο. Μπορείς να επιλέξεις μονόχρωμο ή με print έτσι ώστε να δώσεις κάτι το ιδιαίτερο στο look σου! Ένα πουκάμισο σου δίνει τη δυνατότητα να το ταιριάξεις με διαφορετικά κομμάτια στο κάτω μέρος ανάλογα με τη διάθεση σου. Από ένα τζιν μέχρι μια mini φούστα! Μπορείς να δημιουργήσεις ένα office chic look!

2.Τζάκετ ή Blazer

Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο καιρός που δε ξέρουμε πως θα εξελιχθεί κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ένα τζάκετ ή ένα σακάκι νομίζω ότι θα σε σώσει. Μπορείς να το ρίξεις απλά στους ώμους σου έτσι ώστε να είναι πιο stylish. Το μόνο που θα σε συμβουλέψω είναι να προσέξεις τα υφάσματα, να μην είναι πολύ χοντρά και ζεστά.

Το σακάκι είναι άλλο ένα κομμάτι που μπορεί να συμπληρώσει τέλεια το look σου. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να το ευχαριστηθείς χωρίς αλλά πανωφόρια να το κρύβουν. Σας έχω πει πολλές φορές ότι είναι το αγαπημένο μου κομμάτι!

Iconic outfits που άφησαν ιστορία

3.Trench coat

Η καμπαρντίνα αποτελεί ένα εμβληματικό πανωφόρι. Μπορείς να την επιλέγεις τις τρεις από τις τέσσερις εποχές του χρόνου για να ολοκληρώσεις το outfit σου. Συνήθως είναι κατασκευασμένη από δροσερά και αδιάβροχα υφάσματα. Για αυτό θα πω ότι είναι πασπαρτού. Σίγουρα θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όταν την χρειαστείς!

4.Loafers

Η επιλογή των loafers έγινε γιατί δεν ήθελα να σου προτείνω κάτι που είμαι σίγουρη ότι το επιλέγεις καθημερινά. Φυσικά εννοώ τα sneakers. Αν πάρω παράδειγμα από τον εαυτό μου είναι η πρώτη μας επιλογή, για αυτό το λόγο ήθελα να σου προτείνω κάτι διαφορετικό!

Τα αγαπημένα και chic loafers. Τα είδαμε στις πασαρέλες μεγάλων οίκων μόδας. Τώρα που μας το επιτρέπει ο καιρός μπορείς να δημιουργήσεις κομψά looks με τα loafers. Μπορείς να τα συνδυάσεις με ένα office παντελόνι ή ένα τζιν και ένα πουκάμισο μιας και είναι και αυτό παραπάνω στη λίστα μου!

Ελπίζω να σε βοήθησα!

Στη συνέχεια σου έχω φωτογραφικό υλικό με όλα τα κομμάτια-κλειδιά που σου προτείνω!

Περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram