Σε ποια κομμάτια να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Κατερίνα Ευαγγελινού
Σε ποια κομμάτια να επενδύσεις στις εκπτώσεις

Καθώς διανύουμε την περίοδο των εκπτώσεων σκέφτηκα να σου προτείνω έναν οδηγό αγοράς για τα κομμάτια που πιστεύω ότι πρέπει να επενδύσεις και να δώσεις λίγο παραπάνω προσοχή αυτές τις ημέρες μιας και θα τα βρεις σε χαμηλότερες τιμές και θα κάνεις στοχευμένες αγορές. 

Έτσι, θυμήθηκα ποια είναι τα κομμάτια που έχω επιλέξει εγώ σε περίοδο εκπτώσεων οπότε είμαι σίγουρη πως αυτά έχουν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και φυσικά αποτελούν τοποθέτηση χρημάτων. Είμαι κατά των άσκοπων αγορών και δε θα σου πρότεινα κάτι το οποίο είναι ‘’της μόδας’’. Αντίθετα, σου προτείνω κομμάτια διαχρονικής αξίας, σε χαμηλότερη τιμή και είμαι σίγουρη πως θα γίνουν από τα αγαπημένα σου!

Πρώτα απο όλα σου προτείνω να επιλέξεις ένα παλτό από ποιοτικό και ζεστό ύφασμα. Εάν δε λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου κάτι τέτοιο τότε σίγουρα ένα trench coat σε μπεζ τόνους το οποίο δικαιωματικά θα το αποκαλούσα πασπαρτού κομμάτι γιατί ταιριάζει κυριολεκτικά με πολλά και διαφορετικά στυλ.

Στη συνέχεια θα σου μιλήσω και πάλι για το αγαπημένο μου κομμάτι και δεν είναι άλλο από το σακάκι! Ξέρεις πόσο τα προτιμώ στις εμφανίσεις μου. Ένα blazer πάντα θα είναι χρήσιμο για κομψές και stylish εμφανίσεις.

Ένα άλλο κομμάτι που θεωρώ ότι αποτελεί χρήσιμη αγορά κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων είναι τα μποτάκια- αρβυλάκια. Αναζήτησε ένα λιτό σχέδιο έτσι ώστε να μην σε περιορίσει στα looks που θα ήθελες να δημιουργήσεις.

Τέλος, θα περάσουμε σε ένα αξεσουάρ που πιστεύω ότι πρέπει να βάλεις στη wishlist σου. Αναφέρομαι στα οπτικά, συγκεκριμένα στα γυαλιά ηλίου. Είναι ένα από τα κομμάτια που πρέπει να προσέξεις κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων.

Ελπίζω να σε βοήθησα με αυτόν τον οδηγό αγοράς και να εξοικονομήσεις χρήμα αλλά και χρόνο!!

Σου έχω ετοιμάσει φωτογραφικό υλικό για να εμπνευστείς και περιμένω τα μηνύματα σου στη προσωπική σελίδα μου στο Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

All time classic τσάντες που θα αναβαθμίσουν το look σου με την συλλογή της Manila Grace

Iconic outfits που άφησαν ιστορία