Μια ξένη στο σπίτι μου

Μια ξένη στο σπίτι μου

Μπορεί να είναι το δικό σας σπίτι, αλλά κάποιος πρέπει να το διατηρήσει καθαρό. Εφόσον δεν είστε εσείς λοιπόν, θα είναι κάποια άλλη.

Μάλλον δεν σας αρέσει η ιδέα του να έχετε μια άγνωστη γυναίκα να τριγυρίζει μέσα στο σπίτι σας, να έχει πρόσβαση σε όλα τα ντουλάπια και τους προσωπικούς σας χώρους, γνωρίζοντας κάθε τι που υπάρχει εκεί μέσα. Ναι, αλλά κάποιος πρέπει να το καθαρίσει αυτό το σπίτι και αν αυτός ο κάποιος δεν είστε εσείς, τότε έχουμε πρόβλημα.

Δεν είναι κακό να ζητάτε βοήθεια όταν δεν μπορείτε να τα κάνετε όλα μόνη σας. Και, από το να έχετε παράπονα από τον εαυτό σας ή να αισθάνεστε πως δεν είστε αρκετά καλή νοικοκυρά, είναι προτιμότερο να απευθυνθείτε σε κάποια επαγγελματία. Μπορείτε να συνεννοείστε μαζί της ώστε να βρίσκεστε ταυτόχρονα στο σπίτι και να κάνετε μαζί τις δουλειές που σας ενδιαφέρουν. Έτσι, θα τελειώσετε νωρίτερα και θα πληρώσετε για λιγότερες ώρες. Για ποιο λόγο άλλωστε να την βάλετε να έρθει στο σπίτι σας για να καθαρίζει μόνη της μια ολόκληρη μέρα όταν μπορείτε να τα κάνετε όλα μαζί μέσα σε μισή;