Κάθε βήμα σου μετράει!!!

Νικολέττα Ράλλη
Κάθε βήμα σου μετράει!!!

Διαδώστε το μήνυμα!

Καλημέρα και καλή μας εβδομάδα!

Μια εβδομάδα έχει μείνει για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς και εσύ δεν πρέπει να αφήσεις κανένα βήμα σου να πάει χαμένο.


Η ΟΠΑΠ, ο μέγας χορηγός του 32ου Μαραθωνίου της Αθήνας, δημιούργησε μια εφαρμογή, την "Διαδρομή Προσφοράς", η οποία καταγράφει αυτόματα τα βήματα του κάθε χρήστη, τα οποία μετατρέπονται από την ΟΠΑΠ σε οικονομική συνεισφορά, για την ανακαίνιση των δυο παιδιατρικών νοσοκομείων "Αγία Σοφία" και "Παναγιώτη και Αγλαΐας Κυριακού".
Το "κατέβασμα" της εφαρμογής είναι εντελώς δωρεάν, ενώ με κάθε dowload, η ΟΠΑΠ, θα προσφέρει αυτομάτως 1 ευρώ για τον συγκεκριμένο σκοπό.

Η διαδικασία
1) Μπαίνετε στο store του κινητού σας, πληκτρολογείτε τις λέξεις "Διαδρομή Προσφοράς" και μετά εγκατάσταση. Είναι διαθέσιμη για android και ios κινητά, αλλά και μέσω του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας, στο www.diadromiprosforas.gr.

photo 1

2) Αφού "κατεβάσετε" την εφαρμογή, την ενεργοποιείτε μέσω του προσωπικού σας λογαριασμού στο facebook.

PicCollage

3) Μην ξεχνάτε σε κάθε σας διαδρομή, είτε είναι η βόλτα με τον σκύλο, είτε χορεύετε μόνη στο σαλόνι, είτε είναι η προπόνηση σας για τον 32ο Μαραθώνιο της Αθήνας, να πατάτε το κουμπί "Ξεκίνα την καταμέτρηση". Το κάθε σας βήμα, πρέπει να μετριέται γιατί "μετράει".

photo.PNG

Καλές διαδρομές προσφοράς και μην ξεχνάτε ότι το μεγάλο μας ραντεβού είναι αυτή την Κυριακή 9/11 στο Καλλιμάρμαρο. Να είστε όλες εκεί!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook.

Με ακολουθείτε στο twitter.

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram.