Ξανά την Κυριακή, για τέταρτη χρονιά!!!

Νικολέττα Ράλλη
Ξανά την Κυριακή, για τέταρτη χρονιά!!!

Το φωτοάλμπουμ της δικής μου "διαδρομής" και η εμπειρία των 5χλμ

medals 1

Λένε ότι η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και στην περίπτωση της περασμένης Κυριακής φάνηκε από πολύ πρωί!! Το ξυπνητήρι χτύπησε στις 6 το πρωί και το ραντεβού ήταν στις 7, στην λεωφόρο Αμαλίας, οπού για ακόμη μια χρονιά ήταν η αφετηρία των 5 χλμ., στο πλαίσιο του 32ου Κλασικού Μαραθωνίου Αθήνας. Κάποια μέλη της ομάδας μου, της Wind Running Team, ήταν ήδη συγκεντρωμένα για το απαραίτητο ζέσταμα, ενώ οι υπόλοιποι κατέφταναν, μαζί με χιλιάδες κόσμου.

Όσο και να λέω κάθε χρόνο "πω πω κρύο που έχει", "γιατί δεν κοιμήθηκα νωρίτερα", "γιατί δεν πήρα ένα καφέ στο χέρι" κ.α., είναι απίστευτο πως αυτά τα συναισθήματα μέσα σε λίγα λεπτά αλλάζουν, γίνονται μόνο θετικά και καταλήγουν σε ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη, με την άφιξη μου στην θέση της εκκίνησης. Η ενέργεια είναι απίστευτη και προέρχεται από όλο τον κόσμο που έχει συγκεντρωθεί εκεί, ο καθένας για τον δικό του λόγο. Επαγγελματίες δρομείς, ερασιτέχνες, μανούλες με καρότσια και παιδιά στο χέρι, παρέες με μαθητές, ζευγάρια με το κατοικίδιό τους.

Ready Steady Go!!!

ekkinisi

Η διαδρομή
Ο δικός μας στόχος, της Wind Running Team, ήταν για ακόμα μια χρονιά η συγκέντρωση χρημάτων για την Κιβωτό του Κόσμου, που προστατεύει τα παιδάκια των μονογονεϊκών οικογενειών και για το Σωματείο Ελίζα, κατά της κακοποίησης του παιδιού.

selfie

32AMA #selfie

during

Για περάστε...

We did it!!!
Και ναι λοιπόν τα κατάφερα και μην με ρωτήσετε τον χρόνο απόδοσης, γιατί πραγματικά δεν τον θυμάμαι καν και από την άλλη δεν έχει καμία σημασία. Το μονο που έχει σημασία είναι ότι η αποστολή εξετελέσθη και ότι η γραμμή του τερματισμού βρίσκεται μεσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο με την τόσο σημαντική ιστορία και δεκάδες αγνώστους να σε χειροκροτάνε. Τους ευχαριστώ μέσα από εδώ!!!

stelios 2

Με τον Στέλιο Κωσταντινίδη που κάθε χρόνο "τρέχουμε¨ μαζί

ansampl

Με τα κορίτσια του ανσάμπλ, Λιάνα, Χαρά και Εύα

mpekatwrou

Με την Μαρία

Να είμαστε καλά και του χρόνου!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook.

Με ακολουθείτε στο twitter.

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram.