Το δικό μου Πάσχα!

Νικολέττα Ράλλη
Το δικό μου Πάσχα!

Χριστός Ανέστη και χρόνια πολλά!!! Εύχομαι να τα περάσατε υπέροχα και να "φτιάξατε" μοναδικές αναμνήσεις και στο φωτογραφικό άλμπουμ του κινητού σας, μα πάνω απ' όλα στην καρδιά και στο μυαλό σας.
Παρότι τις μέρες του Πάσχα, όπως και των Χριστουγέννων, θεωρώ ότι πρέπει να τις περνάμε οικογενειακά, φέτος αποφάσισα να απογαλακτιστώ και να επιλέξω κάτι τελείως διαφορετικό. Διακοπές στο νησί, με φίλους παλιούς αλλά και νέους! Είναι κάτι που ή που θα σου "πετύχει" ή που θα σου λείπει η μαγειρίτσα της μαμάς πριν καν φτάσει βράδυ της Ανάστασης και η πετσούλα από το χέρι του μπαμπά το πρωί της Κυριακής. Ευτυχώς έπεσα στην πρώτη κατηγορία! Όχι μόνο τα πέρασα πολύ καλά, αλλά θυμήθηκα και πόσο ευχάριστο είναι να ζεις νέες εμπειρίες αλλά κυρίως να γνωρίζεις ανθρώπους

Μύκονος 2 8db88


Οι μέρες κύλησαν ευχάριστα και λίγο επεισοδιακά προς το τέλος, αλλά αυτό που θέλω να σταθώ δεν είναι οι λεπτομέρειες που έκαναν την διαφορά, αλλά το πόσο διασκεδαστικό είναι η παρέα σου να αποτελείται κυρίως από άντρες και τις περισσότερες στιγμές μόνο από αυτούς. Σίγουρα με τις φίλες σου θα τα περνάς πάντα καλά, αλλά μην γελιόμαστε ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε λίγο παράξενες και λίγο πιο πολύπλοκες στο θέμα των διακοπών. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε περίοδο διακοπών έχουμε "ρίξει" ομηρικούς καβγάδες με τις κολλητές μας και σε λιγότερες (ευτυχώς) περιπτώσεις δεν έχουμε ξαναμιλήσει και ποτέ. Με αφορμή λοιπόν τις δικές μου Πασχαλιάτικες διακοπές αλλά και αυτές που κοντοζυγώνουν (yes!) θέλω να μοιραστώ μαζί σας τα οφέλη μιας κατά κανόνα "αντροπαρέας".

(Ακούμε αυτό. Άσχετο με το θέμα, αλλά είναι το soundtrack των δικών μου διακοπών και θα σας αρέσει πολύ.)

Διακοπές με άντρες φίλους (κάνε το και θα με θυμηθείς)

Θα νιώθεις πάντα ασφάλεια. Είτε είναι ένας, είτε παραπάνω, όταν έχεις έναν άντρα στο πλευρό σου ξέρεις ότι δεν θα σε πειράξει εύκολα κάποιος. Αν πάλι θέλεις να σε "πειράξει" κάποιος, οι φίλοι σου θα βοηθήσουν και σε αυτό.

Όταν λέτε στις 22:00 έξω από το ξενοδοχείο, θα είναι στις παρά πέντε. Όχι ότι οι άντρες του σήμερα θέλουν λιγότερο χρόνο να ετοιμαστούν, αλλά είναι πιο οργανωτικοί από εμάς. Έχουν κανονίσει ήδη τι θα φορέσουν αλλά και πως θα κάνουν τα μαλλιά τους.

Θα έχεις έναν ώμο να πιαστείς. Έχεις κάνει το λάθος και έχεις πάρει την αγαπημένη σου πλατφόρμα για να διασχίσεις τα σοκάκια του νησιού. 'μέχρι εδώ καλά. Σκέψου όμως να έχεις άλλες δυο φίλες που και αυτές σκέφτηκαν το ίδιο. Κράτα με να σε κρατώ να κατεβούμε στον Ορνό και φύγατε ντόμινο. Ενώ με τον άντρα φίλο που θα φοράει το μοκασινάκι του, είστε σε καλά χέρια.

Μέσα σε δέκα λεπτά το πολύ θα έχετε κανονίσει που θα πάτε για φαγητό ή ποτό ή για ψώνια. Με συνοπτικές διαδικασίες και εσένα να ακολουθείς χωρίς πραγματικά να σε νοιάζει γιατί τους έχεις εμπιστοσύνη.

Όταν θα επισκεφτείτε τα μαγαζιά του νησιού, θα ξέρεις ότι την φανταστική αέρινη δαντελένια πουκαμίσα που επέλεξες, θα την αγοράσεις μόνο εσύ και δεν θα τύχει ένα ανοιξιάτικο βράδυ στην Αθήνα να είστε σαν αίρεση που πιστεύει στο δωδεκάθεο.

ΠΡΟΣΟΧΗ μην κρύβει η παρέα κάποιο κρυφοκαψούρη. Μεταξύ αλκοόλ και χορού και εκεί που θα είστε όλοι πιο χαλαροί, ετοιμάσου για ερωτική εξομολόγηση ή στην χειρότερη να σου κάνει και σκηνή επειδή σου άναψε άλλως το τσιγάρο. Αν πάλι σου αρέσει κάποιος από τα αγόρια της παρέας τι το πιο ιδανικό! Θα έχεις την ευκαιρία να τον γνωρίσεις καλύτερα μέσα από τις διακοπές. Τα συμπεράσματα δικά σου, στην ασφάλεια της πόλης.

Δεν θα πω, για την ώρα περισσότερα και επιφυλάσσομαι για θέμα που θα αφορά, την πολύ κακώς, υποτιμημένη γυναικεία φιλία...

Επικοινωνείτε μαζι μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμαζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram