Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό...Το BeautinCollagen!!!

Νικολέττα Ράλλη
Τα κορίτσια ξενυχτάνε με ένα μυστικό...Το BeautinCollagen!!!

Έρχονται μέρες γιορτινές που σίγουρα θα το ρίξουμε και λίγο παραπάνω έξω, θα φάμε, θα δοκιμάσουμε τα πάντα και σίγουρα θα ταλαιπωρήσουμε πολύ το δέρμα μας και το σώμα μας, είτε με το makeup από το πρωί μέχρι το βράδυ, είτε από το πολύ ξενύχτι, περπάτημα στους δρόμους για ψώνια κ.α. Υπάρχει όμως κάτι μαγικό που ανακάλυψα φέτος και θέλω να το μοιραστώ μαζί σας και – εννοείται- ότι δεν πρέπει να μείνει καθόλου μα καθόλου μυστικό!

Είναι το αγαπημένο μου κολλαγόνο ομορφιάς το Beautin Collagen, το οποίο έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα μου, ειδικά αυτές τις μέρες που έχω όσο ποτέ άλλοτε ανάγκη για λαμπερή "εορταστική” επιδερμίδα, όπως άλλωστε όλες μας! Μία ανάσα πριν τις γιορτές χρειαζόμαστε έναν ισχυρό σύμμαχο ομορφιάς και ευεξίας ώστε να παραμένει το δέρμα μας ενυδατωμένο αλλά και για να επιτύχουμε την "αποκατάστασή" του λόγω της γλυκιάς κούρασης των ημερών που διανύουμε.

Εγώ έψαξα, έμαθα, δοκίμασα, ενθουσιάστηκα και μοιράζομαι με εσάς φίλες μου κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για το BeautinCollagen:

. Περιέχει υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, για αυξημένη απορρόφηση
. Είναι ενισχυμένο με υαλουρονικό οξύπουλειτουργεί συμπληρωματικά ως παράγοντας πλήρωσης του δέρματος.
. Περιέχει βιταμίνεςA, B Complex, C και ψευδάργυρο.
. Eνισχύει την υγεία και την ομορφιάτης επιδερμίδας από μέσα.
. Bελτιώνει την όψη του δέρματος & δυναμώνει τα μαλλιά και τα νύχια, με καθημερινή λήψη για 12 εβδομάδες.
. Λειαίνει τις αυλακώσεις του δέρματος κατά 26% και προλαμβάνει τον σχηματισμό βαθιών ρυτίδων στο πρόσωπο ενώ ταυτόχρονα αυξάνει την ενυδάτωση του δέρματος κατά 28%.
. Μειώνει τον κατακερματισμό του κολλαγόνου κατά 31%, βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος
. Eνδυναμώνει τους συνδετικούς ιστούς, τους χόνδρους και τις αρθρώσεις
. Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.

Αυτό που με βοήθησε πολύ είναι η υγρή του μορφή αφού καταναλώνεται εύκολα, αλλά και το ότι περιέχει δοσομετρητή που βοηθά στο μετράμε τη δόση των 30ml. Λίγο πριν τον βραδινό μου ύπνο το πίνω με λίγο νερό και έτσι δεν το ξεχνάω ποτέ!

Και η γεύση του συγκλονιστικά φρουτένια – η αγαπημένη μου είναι κλασικά η γεύση φράουλα-βανίλια αλλά και το μάνγκο-πεπόνι δεν με αφήνει ασυγκίνητη για το μέλλον!

Keep calm and drink Beautin Collagen!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram