Έκτακτο ανακοινωθέν!!!

Νικολέττα Ράλλη
Έκτακτο ανακοινωθέν!!!

Νέα χρονιά, νέοι στόχοι...

Καλή χρονιά φίλες μου!!! Με πολλή αγάπη, έναν ονειρικό έρωτα, ανανέωση στα επαγγελματικά και φυσικά υγεία και ευεξία. Δεν περιμένατε εμένα να σας πω για νέους στόχους για το 2016, μιας και είμαι σίγουρη ότι η καθεμία από εσάς έχει βάλει ήδη τους δικούς της. Θέλω όμως στο πρώτο post, για αυτή την χρονιά, να μοιραστώ μαζί σας, κάποιους από τους δικούς μου στόχους (και κάποιους άλλους που άκουσα...) που λίγο ή πολύ θα βρούμε κάποια κοινά.

Καλή ανάγνωση και διαβάζοντας το άκουσε και αυτό: I am feeling good!!!

 • Ότι δεν σε σκοτώνει, "πέτα" το. Δεν σε κάνει πιο δυνατό, απεναντίας και μόνο που θέλει να «σε σκοτώσει» έχει κακές προθέσεις και σε τρώει σιγά σιγά.
 • Ενέργεια. Δεν είναι μόνο η σωματική ενέργεια που μπορεί να σπαταλάμε, αλλά και η πνευματική, αυτό που λεμέ φαιά ουσία. Έχω πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να αναλώνετε σε καταστάσεις και σε ανθρώπους που όχι απλά δεν έχω να κερδίσω τίποτα, αλλά και πολύ απλά δεν αξίζει να ασχολούμαι. Ακόμα όμως και σε ανθρώπους που αγαπάμε και έχουμε επιλέξει να βρίσκονται στην ζωή μας, το είπες μια, δυο τρεις και δεκατρείς, ε και; “Μάζευε”, γιατί η ενέργεια σου, είναι το πιο πολύτιμο αγαθό σου.
 • Σώμα και διατροφή. Μην περιμένεις τον ένα μήνα πριν το καλοκαίρι για να γραφτείς γυμναστήριο και αν είναι κάτι που βαριέσαι επέλεξε κάποιο σπορ ή χορό. Όσον αφορά την διατροφή σου, μάθε να τρως σωστά. Τα πάντα αλλά σωστά και όσο πρέπει. Πιες και καμία πορτοκαλάδα το πρωί, βάλε την σαλάτα στο menu και τα αποτελέσματα θα είναι εκπληκτικά και στο σώμα και στο δέρμα.
health 24835
 • Περιποιήσου! Και όταν βγαίνεις και όταν κυκλοφορείς στο σπίτι σου. Το κάνεις πρώτα για εσένα και μετά για κάποιον άλλο. Βάλε λίγο ρουζ, λίγο κονσίλερ και μάσκαρα και προσπάθησε να έχεις πάντα περιποιημένο μαλλί. Δεν θέλει κόπο και πίστεψε με, μια ωραία εικόνα σου, θα σου φτιάχνει πάντα την διάθεση.
 • Μια εργασιακή αλλαγή. Ακόμα και αν θες να αλλάξεις επάγγελμα ή και να κοιτάξεις σε άλλες ειδικεύσεις από αυτές που ψάχνεις, αν θες να το κάνεις κάνε το. Τώρα αν δεν σε παίρνει και πολύ, μια απλή αλλαγή στην θέση του γραφείου σου, να κοιτά Νότο αυτή την φορά, μπορεί να αποβεί μοιραία (με την καλή την έννοια)
office b56c1
 • Ένα ταξίδι. Είτε είναι οργανωμένο, είτε τρέλα της τελευταίας στιγμής, ένα ταξίδι κάνει αυτό που λέει και η λέξη, σε «ταξιδεύει»! Να προσέχεις όμως ποιους θα πάρεις μαζί, πέρα από τις βαλίτσες σου, αλλιώς ταξίδεψε με Alitalia, που συνηθίζει να τις χάνει...
new york at night 08a96
 • Να βγαίνεις περισσότερο έξω. Αυτό το γραφώ για να το ακούσω και εγώ!! Βγες, διασκέδασε, ψυχαγωγήσου,
 • γνώρισε νέο κόσμο γιατί πάντα κάποιος νέος άνθρωπος στην ζωή σου, θα έχει κάτι σημαντικό να σου πει. Άσε που άμα είσαι και ελεύθερη, να ξέρεις ότι στην πόρτα του σπιτιού σου δεν θα σου έρθει ποτέ ο έρωτας! Αν πάλι έρθει, θέλω να μου το πεις...
 • Κοιμήσου πιο σωστά. Ξεχνά το 8ωρο! Το πρώτο πράγμα που πρέπει να σκέφτεσαι για τον ύπνο, είναι αν κοιμάσαι πρώτα τις σωστές ώρες και δευτερευόντως το πόσες. Άλλο πέφτω για ύπνο στις 5 τα ξημερώματα και άλλο στις 11 το βραδύ.
sleep 5695f
 • Πέρνα περισσότερο χρόνο με ανθρώπους που έχουν να σου πουν «κάτι» (χωρίς επεξήγηση).
 • Ξεπέρασε τον πρώην. Δεν αναφέρομαι σε αυτόν που τα είχατε 3 χρονιά και χωρίσατε πριν ένα μηνά, αλλά αυτή την παλιά ιστορία που για κάποιον ουσιαστικά ανύπαρκτο λόγο σε βασανίζει ακόμα. Κάνε όλα τα παραπάνω και τα παρακάτω και προχώρα στην ζωή σου.
 • Βλέπε λιγότερο τηλεόραση και διάβασε περισσότερα βιβλία. Ωραίες οι σειρές, ωραίες και οι ταινίες, αλλά τις συγκινήσεις και την άμεση γνώση που θα σου προσφέρει ένα βιβλίο δεν τα έχουν. Ξεκινά από τα ελαφριά και μετά πέσε και στα βαριά. Κάποια στιγμή θα έχεις τόσα πολλά στο ράφι, που θα τα αγαπάς σαν τα «παιδιά» σου, γιατί καθένα από αυτά, είχε μια ιστορία να σου πει.
book 9c1db
 • Άσε ΚΑΤΩ το κινητό σου, γιατί θα στο πετάξω από το παράθυρο! Το έκανα και εγώ, το κάνετε πολλοί από εσάς. Ένα κινητό στο χέρι μονίμως, που τσεκάρει όλα τα social της υφηλίου, εκτός του ότι δείχνει ένα καταθλιπτικό και ανασφαλή χαρακτήρα (το λένε οι έρευνες) είναι τρομερά αγενές και αντικοινωνικό. Επίσης το κινητό έξω από το δωμάτιο...
cell phone 0d25b

Ηappy New Year!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στοinstagram

DPG Network