Η μεγάλη απόδραση!!!

Νικολέττα Ράλλη
Η μεγάλη απόδραση!!!

Με σύμμαχο την φύση...

Ξεκίνησε σαν μια επαγγελματική συνεργασία και κατέληξε να είναι μια από τις πιο δυνατές εμπειρίες που έχω ζήσει!!!

Τα μπισκότα Gran Cereale, τα ξέρουμε όλοι μας. Εγώ προσωπικά πέρα από το ότι είναι τα πιο αγαπημένα μου για συνοδευτικό με τσάι και καφέ, είναι και εκείνα που χρησιμοποιώ και στα ζαχαροπλαστικά μου επιτεύγματα όπως το τσιζκεικ και το μπανόφι.

Άλλωστε η νέα καμπάνια των Gran Cereale, σε καλεί να αποδράσεις! Και μεταφορικά και κυριολεκτικά. Ζούμε σε μια από τις ωραιότερες χώρες του κόσμου και λίγοι από εμάς έχουν ανακαλύψει τους θησαυρούς και την ομορφιά του τόπου μας. Έχετε νιώσει ποτέ την ανάγκη να ξεφύγετε, να αποδράσετε; Να πάρετε το αυτοκίνητο με προορισμό το άγνωστο, ακόμα και εντελώς μόνη να αφήνοντας πίσω την βαβούρα και τα άγχη της πόλης; Ναι, ναι ναι! Ε, κάντε το λοιπόν!

IMG 6956 1e93f

Με μήνυμα «Απόδραση με σύμμαχο την φύση» σας καλώ εγώ προσωπικά να το τολμήσετε ακόμα και αν πρόκειται για μια ή δυο μέρες. Εμπιστευτείτε με γιατί εγώ το έκανα! Και παρότι η αφορμή όπως σας είπα ήταν αρχικά επαγγελματική, ξανάνιωσα, «άδειασα». Ένα 5ημερο οδοιπορικό το οποίο θα σας το παρουσιάζω μέρα με την μέρα, μέσα από το www.grancereale.gr με σύμμαχο την αγνότητα και το μεγαλείο της φύσης, τα προσκοπικά μου είδη (παλιά μου τέχνη), μπισκότα από όλες τις σειρές των Gran Cereale, και το κινητό για όλες αυτές τις ονειρικές φωτογραφίες που θα μοιραστώ μαζί σας. Περπάτησα στα πιο απόκρημνα μέρη της Ορεινής Κορινθίας, έκανα κάμπινγκ διπλά στην λίμνη Δόξα, κατέβηκα στο Σπήλαιο που σύμφωνα με την μυθολογία γεννήθηκε ο Ερμής (και λέω και αλήθεια!),δοκίμασα παραδοσιακές γεύσεις από μουσταλευριά μέχρι γλυκό τριαντάφυλλο, άρμεξα προβατίνα για να πάρω γάλα για τα μπισκότα μου και το σημαντικότερο, γνώρισα «υγιείς» ανθρώπους με ό,τι συνεπάγεται αυτό... κάτι θα ξέρουν καλυτέρα από εμάς!

bee 233ce
tent ab98d
night c84f8
bkb kbk 0cde4
horse ad8c8
crew 2d723
provata 5d8b5

1η μέρα απόδρασης

Η αίσθηση του να ξυπνάς μακριά από τον πολιτισμό είναι απίστευτη, αναπνέεις και ο αέρας είναι αλλιώς, έχει άλλη γεύση. Τα μπισκότα Gran Cereale έχουν την ίδια, αλλά άλλο να τα μασουλάς με θέα το οροπέδιο της Ζήρειας!
Επίσκεψη στην Παναγία των Βράχων. *Άφωνη*. Μια εκκλησία χτισμένη μέσα στο βράχο, δεν μπορείς να το φανταστείς αν δεν το δεις!
Στάση σε τοπικό κτηνοτρόφο για φρέσκο γάλα, κατευθείαν από την... πηγή! Άλλη γεύση το φρέσκο, και τέλειο για να βουτάς μέσα μπισκότα!!!
Η διαδρομή προς την κοιλάδα της Φλαμπουρίτσας παραμυθένια. Στάση στο κιόσκι των ορειβατών για να θαυμάσουμε τη θέα – απερίγραπτη.
Πεζοπορία ως την κοίτη του ποταμού, η φύση σχεδόν απάτητη, νιώθεις να την ανακαλύπτεις!
Τέλος πρώτης μέρας, πρέπει να κοιμηθώ νωρίς γιατί αύριο έχουμε και σπηλαιολογία. Ανυπομονώ.

Όχι, η πόλη δεν μου λείπει καθόλου!!!Μα καθόλου όμως...

Η συνέχεια στο www.grancereale.gr

• Μην παραλείψετε για κανένα λόγο, να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό των Gran Cereale. Μέσα από το site, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε, 5 Τριήμερα ταξίδια στην Ορεινή Κορινθία για 2 άτομα και 35 πακέτα μπισκότα και μπάρες δημητριακών Gran Cereale. Σιγά που θα σας αφήναμε έτσι!

Αα!!! Δεν σας είπα για τις μπάρες δημητριακών!!! Δεν έχω φάει πιο νόστιμες. Υπάρχουν με μήλο και κανέλα ή σοκολάτα και φουντούκι, είναι σαν να τις αγοράσατε από τον φούρνο της γειτονιάς και είναι και αυτές πλούσιες σε φυτικές ίνες και νοστιμιά.

20151205 065950 804eb

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram