Είμαι γεμάτη θετική ενέργεια και τίποτα δε με σταματά!!! #PureBOOSTX

Νικολέττα Ράλλη
Είμαι γεμάτη θετική ενέργεια και τίποτα δε με σταματά!!! #PureBOOSTX

I am positive energy, and I am never gonna stop

Και αφού επιλέξαμε το απόλυτο γυναικείο running παπούτσι, που συνδυάζει την υψηλή απόδοση με το κορυφαίο στυλ PureBOOSTX, ήρθε η ώρα να βγούμε και να το δοκιμάσουμε στου δρόμους!

dark 70e89

Πριν ξεκινήσουμε όμως να σας δώσω κάποιες συμβουλές απαραίτητες και κάθε δρομέα επαγγελματία ή μη:

· Να έχουν περάσει τουλάχιστον δυο ώρες, από το γεύμα σας, πριν «βγείτε» για τρέξιμο.
· Ξέρω ότι πολλές από εσάς απολαμβάνετε το τρέξιμο, ακούγοντας μουσική. Αποφύγετε το σε περίπτωση που τρέχετε σε δρόμους όπου κινούνται αυτοκίνητα ή σε μέρη οπού καλό θα ήταν να έχετε την αίσθηση των περιβαλλόντων ήχων.
· Τρέξε με τον δικό σου ρυθμό. Δεν πας να σπάσεις ρεκόρ και ακόμα και αν θέλεις να πέτυχεις κάτι τέτοιο απαιτείται προετοιμασία. Πάρε τον χρόνο σου.
· Αν έχεις προβληματικά ή ευαίσθητα γόνατα, απέφυγε τις κατηφόρες.
· Βάζε στοχους που θες να φτάσεις, και κυριολεκτώ. Μέχρι το λευκό αυτοκίνητο, μέχρι το ψηλό δέντρο κ.α.
· Το τρέξιμο δεν απαιτεί κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο, αλλά είναι η πιο ανθρώπινη βασική άσκηση που υπήρχε από πάντα και για πάντα. Το μόνο που έχει αλλάξει, είναι ότι με την βοήθεια της τεχνολογία έχουν βγει εξελιγμένα αθλητικά παπούτσια, για να το κάνουν πιο ασφαλές και «ευχάριστο». Καλή ώρα τα PureBOOSTX.
· Δήλωσε συμμετοχή στα δεκάδες event τρεξίματος που γίνονται στην πολύ, γνώρισε κόσμο, κοινωνικοποιήσου π.χ. Adidas Open Run. Το τρέξιμο δεν είναι απαραίτητα μοναχικό σπορ.
· Για τις πρωτάρες: Όταν μετα από κάποια δεκάδες μέτρα αρχίσετε να χασμουριέστε, δεν είναι ότι σας ήρθε νύστα από το πουθενά, αλλά ότι έχει αρχίσει να γίνεται «δουλειά»!

shoes view cea1d

Όσον αφορά το αγαπημένο μου, δικαιωματικά, PureBOOSTX, έτρεξα, το δοκίμασα και ξέχασα να το βγάλω. Πέρα από το περίκομψο design, να περασουμε και στην ουσια.

· Η λεπτή μορφή του PureBOOST X προσαρμόζεται και αγκαλιάζει κομψά το γυναικείο πόδι, το οποίο πατάει πάνω στις χιλιάδες μικροκάψουλες τεχνολογίας BOOST™ που βρίσκονται στη σόλα του παπουτσιού.

· Η ενδιάμεση σόλα BOOST προσφέρει ενέργεια σε κάθε βήμα, μετατρέποντας το τρέξιμο στον πιο ευχάριστο τρόπο για να διατηρείστε σε φόρμα.

· Διαθέτει μια νέα προσαρμοζόμενη καμάρα που εφαρμόζει απόλυτα στο πέλμα, με αποτέλεσμα το πόδι να δείχνει μικρότερο, ενώ ταυτόχρονα παρέχει μία αίσθηση υποστήριξης σε κάθε βήμα. Είναι σαν να φορατε κάλτσα, σε σημείο που κυριολεκτικά μπορείτε να πάτε για ύπνο μαζί τους!

· Το ελαστικό πάνω μέρος του παπουτσιού, η προσαρμοζόμενη καμάρα και ο σχεδιασμός των κορδονιών που «κλειδώνουν» το πόδι, προσφέρουν μια εξατομικευμένη εφαρμογή που αγκαλιάζει το πόδι από τη φτέρνα μέχρι τα δάχτυλα.

shoes e8981

Και μην ξεχνάτε το εξής σημαντικό:

«Καλό» παπούτσι, δεν πρέπει να έχουμε το νου μας, να φοράμε μόνο στις αθλοπαιδιές μας, αλλά και στην καθημερινότητα μας γενικότερα, γιατί φορώντας ένα «κακό» παπούτσι ή ακόμα και τακουνιά από το πρωί μέχρι το βράδυ, μόνο κακό θα κάνουμε στο σώμα μας. Το pureboostX, ένα παπούτσι που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά από γυναίκες για γυναίκες, όσο κερδίζει στην ανατομικοτητα του δεν τα χάνει στο στυλ. Μπορείτε άνετα να τα φορέσετε με ένα τζιν παντελόνι ή ακόμα και με μια ολόσωμη φόρμα ή και φόρεμα, στην δουλειά, στο σινεμά, στην έξοδο, ΠΑΝΤΟΥ!

run 19c84

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram