Για το πιο εύκολο και γρήγορο ντεμακιγιάζ... all you need is GLOV!

Νικολέττα Ράλλη
Για το πιο εύκολο και γρήγορο ντεμακιγιάζ... all you need is GLOV!

Το έχω πει και θα το πω πολλές φορές ακόμα: Το πιο σημαντικό κομμάτι στην περιποίηση του προσώπου για κάθε γυναίκα, είναι το σωστό ντεμακιγιάζ.

Ανεξαρτήτως αν θέλουμε να αφαιρέσουμε ένα βαρύ ή ελαφρύ μακιγιάζ ή ακόμα και τους ρύπους της ατμοσφαίρας που κολλάνε στο δέρμα μας, όταν τελειώνει μια μέρα πρέπει να ολοκληρώνεται και μάλιστα σχολαστικά. Ωστόσο, πολλές φορές έχω πιάσει τον εαυτό μου, να βαριέται να ξεβαφτεί, μέχρι που κάποια στιγμή είχα βρει μια εύκολη λύση. Είχα αγοράσει μικρές πετσετούλες και όταν δεν είχα την όρεξη να ξεβαφτώ, τις έβρεχα με ζεστό νερό, έριχνα και λίγο κρεμοσάπουνο και αφαιρούσα το μεικ-απ στο πι και φι.

Φαίνεται όμως πως η εύκολη λύση μου ήταν και... ιδιαίτερα πρακτική αλλά αυτό δεν θα το μάθαινα παρά μόνο πριν μερικές εβδομάδες που οι Queenettes με κάλεσαν στα headquarters του queen.gr για να παραλάβω ένα δέμα.

Το κουτί περιείχε το GLOV! Ένα γάντι από υλικό, σαν εκείνο της πολυτελούς πετσέτας, που θέλεις να πάρεις αγκαλιά και να ξαπλώσεις, το οποίο μόνο με την βοήθεια του νερού σου προσφέρει το τέλειο ντεμακιγιάζ. Αντίθετα με το κοινό βαμβάκι που σπρώχνει και απλώνει την «βρωμιά», οι μικροίνες του glov, αφήνουν την επιδερμίδα μας καθαρή, υγιή και λαμπερή μόνο με νερό! Ναι καλά διάβασες, του βάζεις ΜΟΝΟ νερό. Απλά το βρέχεις, κάνεις απαλό μασάζ σε όλο το πρόσωπο και τα μάτια και βλέπεις ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ να εξαφανίζεται. Έπειτα το ξεπλένεις με ζεστό νερό και σαπούνι και το αφήνεις να στεγνώσεις ως την επόμενη φορά. Εκτός όμως από το μακιγιάζ, απομακρύνει σμήγμα, ρύπους και το 99,9% των μικροβίων του δέρματος και διαρκεί για περισσότερο από 100 χρήσεις.

βρεξιμο 2840c
me mirror 00587
καθαρισμα glov 6e18e

Τώρα πια λοιπόν το μόνο που έχω να κάνω είναι... να βρέχω το GLOV και να αφήνω την περιποίηση του δέρματός μου πάνω του. Και το βολικό είναι ότι κυκλοφορεί σε τρία μεγέθη: ένα που καλύπτει όλη την επιφάνεια του προσώπου και είναι κατάλληλο για το πιο βαρύ μακιγιάζ, ένα σε μέγεθος γαντιού που είναι για καθημερινή χρήση, και το μικρό GLOV της παρέας που μπορείς να έχεις πάντα στην τσάντα για παν ενδεχόμενο αλλά ακόμα και στην χειραποσκευή σου! Ναι, τέλος τα μπουκαλάκια, τα βαμβάκια, οι λοσιόν και τα λοιπά.

glov ea435

Και αν αναρωτιέσαι τι γίνεται με τα δέρματα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες (ακμή, ξηροδερμία, παθήσεις) μάθε πως είναι δερματολογικά ελεγμένο και απόλυτα ασφαλές για όλους! Είμαι σίγουρη λοιπόν ό, τι θα το λατρέψεις όπως κι εγώ και το ντεμακιγιάζ από αγγαρεία θα γίνει η νέα αγαπημένη σου συνήθεια! Που θα το βρεις; Online στο www.glov.gr και τηλεφωνικά στο 210 8056000 όλο το 24ωρο και 7 ημέρες την εβδομάδα!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram