Πώς θα νιώσεις (και θα είσαι) ξεχωριστή αυτή την Άνοιξη

Νικολέττα Ράλλη
Πώς θα νιώσεις (και θα είσαι) ξεχωριστή αυτή την Άνοιξη

Καλή μας εβδομάδα! Με μια γρήγορη ματιά στον ιντερνέτ αλλά και ακολουθώντας τους ειδικούς του στυλ και ομορφιάς στο instagram ξεχώρισα για εσάς, τι θα φορεθεί την Άνοιξη 2016, που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε και πάνω από όλα να νιώσουμε ανανεωμένες. Μακιγιάζ, ρούχα, αξεσουάρ, hairstyles, παπούτσια, προσιτά για κάθε τύπο και τσέπη και πάνω από όλα κομμάτια που έχουμε ήδη στην γκαρνταρόμπα μας ή σε αυτή της μαμάς μας, θα κάνουν την καθημερινότητα μας πιο φρέσκια, πιο λαμπερή και την ψυχολογία μας πιο ανεβασμένη.

• Το πουκάμισό του
Από το πουκαμισο του Mr. Big που είδαμε να φορά με μοναδικό τρόπο, η Κάρι Μπράντσω στην σειρά Sex and the city, μια νέα ταση ήρθε για να προσθέσει το αγαπημένο (του) πουκάμισο στα must κομμάτια της ντουλάπας μας. Τολμήστε, πέρα από ένα oversized shirt με μια λεπτή ζώνη στην μέση, να το φορέσετε ανάποδα, με τα κουμπιά στην πλάτη και ξεκούμπωτο στα σημεία που επιθυμείτε. Ολοκληρώστε το λούκ με δέσιμο των άκρων και ένα skinny jean παντελόνι.

αναποδο πουκαμισο b2570

• Αξεσουάρ μαλλιών

Κορδέλες, στέκες αλλά και λουλούδια στα μαλλιά για μια ζωηρή πινελιά σε ένα απλό ντύσιμο

αξεσουαρ 37885

• Ψηλόμεσα παντελόνια και φούστες
Τα φορέσαμε τον χειμώνα, θα τα φορέσουμε και τώρα. Προσοχή όμως: α) Το ψηλόμεσο σωστό παντελόνι και φούστα πρέπει να καλύπτει τον αφαλό και τότε και μόνο τότε μπορεί να συνδυαστεί με cropped top, β) μια ψηλόμεση καμπάνα με παπούτσια πλατφόρμα να «κρύβονται», θα σας κάνει να φαίνεστε πιο ψηλή και αδύνατη από ότι ένα high waiσted skinny παντελόνι.

high waisted skirt fcb4d
ruthie bodysuit black laurent cream 1 3 e33bc

• Μπότες πάνω από το γόνατο
Πριν βάλετε τις over the knee μπότες να κάνουν παρέα στα χειμωνιάτικα ρούχα, ρίξτε μια ματιά στην από κάτω φωτογραφία, για το πως μπορείτε να τις φορέσετε ακόμα και την Άνοιξη.

over the knee dress 9eb03

• Μεταλλικές λεπτομέρειες
Χρυσό και ασημί δέρμα, μεταλλικές λεπτομέρειες σε υφάσματα, θα μετατρέψουν οποιαδήποτε λούκ, σε κάτι το εντυπωσιακό. Και αν κάποτε θεωρούσαμε το χρυσό στα ρούχα και στα αξεσουάρ too much ή passé, οι διεθνείς τάσεις της μόδας θα μας αλλάξουν γνώμη για αυτό.

 P5A7159 e 60378
Isabel Marant Ready to Wear Spring Summer 2016 Paris 1106 1443802401 bigthumb 0e5eb

• Το τζιν
Το αγαπημένο ρούχο όλων των γυναικών είναι το τζιν. Είναι εκείνο το κομμάτι που μας κάνει να νιώθουμε σχεδόν πάντα, ανετά με το σώμα μας και η πιο εύκολη λύση ειδικά με ένα λευκό φανελάκι για οποιαδήποτε περίσταση. Με σκισίματα στα γόνατα, θα κάνει τα πόδια μας να δείχνουν πιο μακριά.

denim white shirt f5f30

• Λαμπερό μακιγιάζ
Ελαφρύ μέικ-απ, λάμψη στα ζυγωματικά (strobing), ζουμερά κερασένια χείλη και μπόλικη μάσκαρα είναι το ιδανικό ρομαντικό μακιγιάζ για όλη την μέρα.

makeup trends Dolce and Gabbana Spring2016 600x600 f39eb

• Όχι στα βαρετά μαλλιά
Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι μια αλλαγή στο χρώμα ή στο χτένισμα των μαλλιών μας μπορεί να μας αλλάξει την διάθεση. Εγώ επέλεξα την τεχνική color painting από τα μαγικά χεριά του κομμωτή μου Αντώνη Σπάθα και ξανάνιωσα. Ανακαλύψτε αυτό που ταιριάζει σε εσάς!

IMG 20160326 WA0000 5883a

• Δαντέλα
Λατρεύω τις δαντελένιες λεπτομέρειες και ρούχα. Είτε πρόκειται για φορέματα είτε για tops, πιστεύω ότι με τα απαραίτητα αξεσουάρ, μπορούν να βγάλουν την νεράιδα που κρύβεις μέσα σου.

laces and sneakers 7f91e

• Λουλούδια παντού
Ακόμα και στο νυφικό, ειδικά αν παντρεύεστε Άνοιξη. Δοκίμασα αυτό το παραμυθένιο με κεντητά τριαντάφυλλα, του αγαπημένου μου Βασίλη Ζούλια και φυσικά το μοιράζομαι μαζί σας.

floral wedding dress c5bd6

Θα είναι σαν να μπήκε η Άνοιξη!!!

Διαβάστε επίσης: Είσαι έτοιμη να μείνεις μόνη σου;

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram