Ετοιμάζοντας βαλίτσα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις

Νικολέττα Ράλλη
Ετοιμάζοντας βαλίτσα για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις

Είμαι σίγουρη ότι νομίζεις ότι έχεις ήδη εφοδιαστεί με τα απαραίτητα. Flat forms για το νησί, sneakers για άνετο περπάτημα, ένα ανοιξιάτικο φόρεμα εμπνευσμένο από το πρόσφατο Coachella, μαγιό για το πρώτο σου μπάνιο κ.α.

Όλα καλά μέχρι εδώ, αλλά θέλω να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή από εδώ και στο εξής. Κάτι που πιάνει όλες εμάς τις γυναίκες αλλά και τους άντρες είναι οι τύψεις όσον αφορά το φαγητό που καταναλώνουμε. Σκέψεις όπως: «Μετά το Πάσχα δίαιτα», «Νομίζω πως θα σκάσω», «Πώς θα βγω καλέ στην παραλία έτσι;» κ.α. βασανίζουν το μυαλό μας - και αν όχι τη στιγμή που τρώμε τα πάντα, αλλά εκεί κατά το βραδύ που βουρτσίζουμε τα δόντια μαςμας, μας κατακλύζουν όλες αυτές οι ενοχές.

Η αλήθεια είναι πως και εγώ η ίδια, που τρώω τα πάντα γενικότερα και όχι μόνο τις γιορτές, είναι στιγμές που νιώθω ότι το έχω παρακάνει, ειδικά σε ότι αφορά τις τροφές υψηλής περιεκτικότητας σε λίπος, το οποίο νιώθω ότι «κάθεται και δεν φεύγει με τίποτα» σε διάφορα σημεία του σώματός μου.

Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και να αγαπήσουμε το σώμα μας αλλά κυρίως να εστιάσουμε στην ενίσχυση του μεταβολισμού μας που είναι τόσο σημαντικό, ειδικά αυτήν την περίοδο. Και τι καλύτερο από το να εντάξουμε συμπληρώματα διατροφής που θα μας βοηθήσουν και θα ενισχύσουν τον οργανισμό μας - must have για εμένα είναι το LIPOTROPIC FACTORS της Solgar.

final ff8b4

Το Lipotropic Factors της Solgar είναι ένα 100% φυσικό λιποδιαλυτικό, το οποίο αποτελείται από ένα συνεργιακό αποτελεσματικό συνδυασμό τριών φυσικών συστατικών: της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης. Τα συστατικά του ενισχύουν τον μεταβολισμό του λίπους στο σώμα και βοηθούν στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

Επιστρέφοντας λοιπόν στην πρώτη παράγραφο του άρθρου μου για τα απολύτως απαραίτητα που πρέπει να έχουμε μαζί μας στις επικείμενες καλοκαιρινές μας εξορμήσεις, προσθέτω οπωσδήποτε τις αγαπημένες πλέον ταμπλέτες και σας εύχομαι καλά μπάνια!!! Μην μείνετε όμως μόνο σε αυτές τις μέρες, αλλά βασιστείτε στο Lipotropic Factors της Solgar και πάρτε τον έλεγχο του βάρους στα χέρια σας, όλο τον χρόνο!

Δοκιμάστε το και θα εκπλαγείτε!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο facebook

Με ακολουθείτε στο twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο instagram