Το ιδανικό ντύσιμο για ένα άνετο ταξίδι

Νικολέττα Ράλλη
Το ιδανικό ντύσιμο για ένα άνετο ταξίδι

Θέλω να ξεκινήσω με το εξής: Πόσο μα ποσό γρήγορα περνά αυτό το καλοκαίρι; Και κοιτώντας τον χρόνο πίσω, ψάχνω να βρω αν ήταν πλήρεις οι διακοπές μου, αν ήταν κάτι που είχα πει ότι θα κάνω και δεν έκανα και φυσικά το πρόγραμμα που θα μπει τις επόμενες μέρες για να κλείσει αυτή η περίοδος με τον καλύτερο τρόπο. Τέλοσπάντων, για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα μας, παρότι μου αρέσει να σας προβληματίζω, σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποια βασικά tips όσον αφορά το ταξίδι σας σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό. Όπως υπάρχει ντύσιμο για γάμο, ντύσιμο για δουλειά κ.α. υπάρχει και το κατάλληλο outfit για να είσαστε και άνετες και κομψές κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού. Ανεξαρτήτως αν επιλέξετε καράβι, αεροπλάνο, τρένο, ΚΤΕΛ ή αυτοκίνητο, ακολουθείστε τα παρακάτω tips και θα με θυμηθείτε.

Παπούτσια
Don’ts: Σαγιονάρες, πλατφόρμες, τακούνια και οτιδήποτε είναι ψηλό ή αφήνει το πόδι σου εκτεθειμένο. Ο λόγος είναι είτε επειδή μπορεί να τσακιστείς σε κάνα καράβι (έχεις και κάποια κάμποσα σκαλιά να ανέβεις με πράγματα στο χέρι) είτε επειδή σε όλα τα μέσα έχει τόσο πολύ κρύο από το αιρκοντίσιον, που θα ζηλέψεις ακόμα και τον τουρίστα με την λευκή κάλτσα και το σανδάλι.
Do’s: Αθλητικά και εσπαντρίγιες. Κάτι ξέραν οι παλιοί που έλεγαν ¨Κράτα τα πόδια σου ζεστά την κεφαλή σου κρύα”.

Απο την μέση και κάτω
Don’ts: Σορτσάκι, φουστάνι, κολάν κ.α. κρατά τα στην βαλιτσα σου για τις διακοπές σου. Εκτός του ότι θα τσουτσουρώσεις από το κρύο, για τον ίδιο λόγο που δεν πρέπει να βάλεις σαγιονάρα, φαντάσου το εξής: Τα μπουτάκια σου να ακουμπάνε σε δερμάτινα παλιακά καθίσματα αεροπλάνου, λεωφορείου κ.α. όπου πολλά όχι και τόσο ευχάριστα πράγματα έχουν ακουμπήσει ή έχουν συμβεί πριν καθίσεις εσύ. Το κολάν παρότι μακρύ, μπορεί να σε κάνει να σκάσεις από την ζέστη.
Do’s: Ολόσωμη φόρμα, παντελόνια. Θα είστε και άνετες και ζεστές και το σημαντικότερο δεν θα γεμίσουν τα μπουτάκια σας κοκκινίλες (έχει συμβεί)

2015 Summer Style Women Denim Roll Up Cuffs Pants Retro Vintage Loose Hole Jeans Washed Cotton 2

Το πάνω μέρος
Εδώ μπορείς να επιλέξεις ότι θέλεις, από ένα λευκό φανελάκι μέχρι ένα αέρινο πουκάμισο. Συνδύασε το ανάλογα με το υπόλοιπο outfit. Μην παραλείψεις μία ζαακετούλα ή μια πασμίνα. ΜΗΝ φορέσεις φόρεμα, ειδικά αν ταξιδεύεις με αεροπλάνο, μιας και ο αέρας στην πίστα απογείωσης είναι τόσο δυνατός, που το πλήρωμα, το προσωπικό αεροδρομίου αλλά και οι υπόλοιποι επιβάτες θα θαυμάσουν το βρακί που φοράς.

Τσάντα
Μεγάλη και άνετη και για την πλάτη. Άσε την δερμάτινη τσάντα της πόλης στο σπίτι σου και επέλεξε ένα backpack. Χωράει τα πάντα (λαπτοπ, βιβλία κ.α.) ενώ θα έχεις τα χέρια σου ελεύθερα σε περίπτωση που τα χρειαστείς. Στο μικρό μπροστινό τσεπάκι, βάλε διαβατήρια, τσιγάρα και χρήματα, για να μην τα ψάχνεις μέσα στον προσωπικό σου χαμούλη.

12621980 974394859301978 7858250787567084539 o

Kαλό ταξίδι!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook

Με ακολουθείτε στο Twitter

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram