Η απόλυτη περιποίηση σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν από την dr.organic

Η απόλυτη περιποίηση σε μαλλιά, πρόσωπο και σώμα με Βιολογικό Έλαιο Αργκάν από την dr.organic

Η Νικολέττα Ράλλη μας μαθαίνει τα μυστικά ομορφιάς της.

Καλησπέρα φίλες μου!!!

Σε συνέχεια του προηγούμενου μου άρθρου, στο οποίο σας σύστησα την κρέμα ημέρας dr.organic Moroccan Argan Oil Day Cream, σκέφτηκα σήμερα να ασχοληθώ αποκλειστικά με το εκπληκτικό αυτό λάδι, μιας και η αγαπημένη μου σειρά προϊόντων έχει κυκλοφορήσει το Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold με 100% Βιολογικό Έλαιο Αργκάν.

erhjferhgfrh

"Φεύγουμε" λοιπόν από το πρόσωπο και περνάμε στην περιποίηση των μαλλιών, του δέρματος και των νυχιών! Θυμάμαι άλλωστε και εγώ, ότι όταν είχα επισκεφτεί το Μαράκες, είχα ως No1 αναμνηστικό από αυτή την παραμυθένια πόλη το Μαροκινό Βιολογικό Έλαιο Αργκάν που αμέσως μετά ανακάλυψα ότι δρα ενυδατικά, επανορθωτικά και αντιγηραντικά δείχνοντας την επιδερμίδα νεανική και σφριγηλή.

Πάμε να δούμε μαζί τις μοναδικές ιδιότητες του Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold:

Μαλλιά: Τα δυναμώνει και τα λειαίνει, αφήνοντάς τα μεταξένια και υγιή. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών, αφήστε το να δράσει για 30 λεπτά και στη συνέχεια λουστείτε. Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε και το σαμπουάν της σειράς dr.organic.

Δέρμα: Αναδομεί και θρέφει σε βάθος την επιδερμίδα ενώ λόγω της εξαιρετικής αντιγηραντικής και αντιοξειδωτικής του δράσης, προστατεύει το δέρμα από την πρόωρη γήρανση και βοηθά την επιδερμίδα να διατηρεί την ελαστικότητα, τη σφριγηλότητα και τη νεανική της όψη.
Tip:Το χρησιμοποιώ πάντα μετά το ντους για να κρατά την επιδερμίδα μου απαλή και λαμπερή.

Νύχια:Κάντε μασαζάκι στα νυχάκια με το Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold και ξεχάστε τα αδύναμα νύχια που σπάνε εύκολα. Ζητήστε την περιποίηση από τον καλό σας για καλύτερο αποτέλεσμα!

Μυστικό ομορφιάς: Αν είστε από τις γυναίκες που τους αρέσει να γεμίζουν την μπανιέρα και να χαλαρώνουν, την επόμενη φορά του treatment σας, προσθέστε μερικές σταγόνες Organic Moroccan Argan Oil Liquid Gold απευθείας μέσα στο ζεστό νερό της μπανιέρας και αφεθείτε στα χέρια των ειδικών της σειράς dr.organic, απολαμβάνοντας την περιποίηση που σας αξίζει!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram: http://instagram.com/nikolettaralli