Μαγειρεύοντας μόνο για εσένα...

Νικολέττα Ράλλη
Μαγειρεύοντας μόνο για εσένα...

Φαρφάλες, με σπανάκι σοτέ, κρέμα τυριού και ένα αυγό μάτι

Καλημέρα φίλες μου!!!

Σήμερα αποφάσισα να μοιραστώ μαζί σας μια δική μου συνταγή, η οποία απλά προέκυψε. Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη δυσκολία, ούτε κρύβει κάποιο μοναδικό μυστικό. Απλά ήθελα να βρω κάπου εκεί έξω ανάμεσα σας, κάποια αναγνώστρια ή ακόμα και αναγνώστη που χρειάζεται που και που ή και καθημερινά να μαγειρεύει για ένα μόνο άτομο, τον εαυτό του δηλαδή! Σε αυτήν την περίπτωση χρειάζεστε μερικές εύκολες συνταγές και με λίγα υλικά.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκω και εγώ, παρότι το σύνηθες είναι να πάω στην μαμά μου να φάω ή να φάω κάτι έξω.

Αποφάσισα, όμως όποτε προκύπτει κάτι νόστιμο και γρήγορο, να το μοιράζομαι μαζί σας. Το φαγάκι μας για σήμερα, είναι… "Φαρφάλες, με σπανάκι σοτέ, κρέμα τυριού και ένα αυγό μάτι" ή αλλιώς ένας τεράστιος τίτλος για ένα πολύ νόστιμο φαγητάκι!

Θα χρειαστείτε:

* Μια γενναία χούφτα φαρφάλες (ζυμαρικά φιογκάκια)

* Μια ακόμα πιο γενναία χούφτα σπανάκι, πλυμένο και κομμένο

* Μια μεγάλη κουτάλια της σούπας κρέμα τυρί

* Βούτυρο

* Αλάτι & Πιπέρι

* Ένα αυγό μάτι

Η συνέχεια...

Θα χρειαστείτε ένα μικρό κατσαρολάκι και ένα τηγάνι. Τηγανίζετε στο τηγάνι το αυγό σας, σύμφωνα με την γευστική σας προτίμηση (πολύ ή λίγο και το αφήνετε στην άκρη). Παράλληλα σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε τα ζυμαρικά σας, σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας τους, μείον δυο λεπτά. Σκουπίζουμε το τηγάνι, που είχαμε τηγανίσει το αυγό, και σοτάρουμε με λίγο βουτυράκι το πλυμένο μας σπανάκι (στο σημείο αυτό, εγώ πρόσθεσα και λίγα μανιτάρια). Στην συνέχεια προσθέστε και την κρέμα τυριού, ανακατέψτε καλά και ρίξτε τα βρασμένα ζυμαρικά. Αφήστε τα για δυο λεπτά. Σερβίρετε σε βαθύ πιάτο, με το τηγανητό αυγό από πάνω και καλή σας όρεξη!!!

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook: https://www.facebook.com/pages/Nikoletta-Ralli/268690299831566?ref=bookmarks

Με ακολουθείτε στο Twitter στο: https://twitter.com/nikolettaralli

Θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στο Instagram