«Θέλω να μακρύνουν τα μαλλιά μου και να γίνουν πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!» Θα βρω τη λύση!

Νικολέττα Ράλλη
«Θέλω να μακρύνουν τα μαλλιά μου και να γίνουν πιο υγιή και λαμπερά από ποτέ!» Θα βρω τη λύση!

Πως θα μακρύνεις και πάλι τα μαλλιά σου; Η Νικολέττα Ράλλη έχει την απάντηση για σένα

Καλημέρα σας φίλες μου!

Έβλεπα εχθές το βράδυ κάποιες φωτογραφίες μου από το παρελθόν και δεν πίστευα ποσό μακριά και πολλά σε ποσότητα ήταν τα μαλλιά μου. Μα που πήγαν και τι τους συνέβη; Η απάντηση που μου ήρθε ήταν πιο άμεση από ότι περίμενα. Τα μαλλιά μου αυτά που «έφυγαν» και δεν υπήρχαν πια, πήραν εκείνον τον άγνωστο δρόμο, γιατί πολύ απλά δεν άντεχαν την κακή προς αυτά συμπεριφορά μου.

ralli

Προϊόντα styling, βαφές, πολύ πιστολάκι, πολύ ψαλίδι για ίσιωμα ή μπούκλες κ.α. Από εχθές λοιπόν βρίσκομαι σε μια συνεχή έρευνα για το ποια μπορεί να είναι εκείνα τα βασικά βήματα, τα οποία εάν τα ακολουθήσουμε, θα έχουμε άμεσα και υπέροχα αποτελέσματα. Στην έρευνα αυτή θα κοιτάξω να μην πρέπει να σπαταλήσουμε χρήματα, αλλά θα βασιστώ στο τι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσον αφορά την περιποίηση, την φροντίδα, την διατροφή κ.α. που ίσως και να πρέπει να αλλάξουμε σημαντικά.

Έχω όμως και άλλη μια απορία: εάν όλα αυτά τα λάδια και serum που κυκλοφορούν στο εμπόριο κάνουν δουλειά. Έχω αύριο ραντεβού με το κομμωτή μου και ραντεβού πάλι εδώ την Παρασκευή με τα αποτελέσματα!

Σας φιλώ,
Xxxx