Η ανακάλυψη που θα σας κάνει να «σβήνετε» κεράκια κάθε μέρα!

Νικολέττα Ράλλη
Η ανακάλυψη που θα σας κάνει να «σβήνετε» κεράκια κάθε μέρα!

Χρόνια πολλά!

Χρόνια πολλά σε όσους έχετε γενέθλια αυτές τις μέρες, χρόνια πολλά σε όσους έχετε την ονομαστική σας γιορτή αλλά και σε όλους εσάς που γιορτάζετε καθημερινά την ζωή, ανεξαρτήτως γιορτών! Άλλωστε ο Μάιος μας δίνει κάθε χρόνο πολλές ευκαιρίες και αφορμές για να γιορτάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα αλλά γιατί όχι και μόνοι μας:

Και εδώ που τα λέμε, πραγματική ευτυχία είναι κάθε μέρα που περνά να καταφέρνουμε να έχουμε ή να δημιουργούμε έναν λόγο για να γιορτάζουμε. Να το γλεντήσουμε λίγο παραπάνω, να διασκεδάσουμε, να χορέψουμε, να τραγουδήσουμε. Πολλές φορές υπάρχει συγκεκριμένος λόγος, κάποιες φορές όμως, μπορεί να μην υπάρχει και απολύτως τίποτα, απλά εμείς να νοιώσουμε την ανάγκη να κάνουμε κάτι που θα μας κάνει λίγο πιο χαρούμενους.

Πως τα σκέφτηκα τώρα όλα αυτά και θέλω να τα μοιραστώ μαζί σας; Καταρχήν την περασμένη εβδομάδα ήταν τα δικά μου γενέθλια και παρατήρησα ότι μαζί με εμένα, ξέρω τόσο πολύ κόσμο που έχει γεννηθεί αυτές τις μέρες. Έτσι εντελώς τυχαία μία ημέρα, μου ήρθε το κλασικό notification στο κινητό ότι έχει γενέθλια μία φίλη μου, που έχω να δω και καιρό. Συνεπώς αποφάσισα τελευταία στιγμή να της κάνω έκπληξη από κοντά. Η σκέψη μου ήρθε από μία ανακάλυψη που έκανα καθώς περνούσα από το περίπτερο της γειτονιάς μου για να προμηθευτώ τα απαραίτητα – και τι ήταν;

Το αγαπημένο μου παγωτό Ben & Jerry’s, το οποίο έχει βγάλει μία special edition γεύση, το Birthday Cake, με αφορμή το γεγονός ότι κλείνει 40 χρόνια ζωής (ταυράκι και αυτό – έτσι εξηγούνται όλα :-) ). Ο τίτλος όμως δεν είναι απλά επετειακός! Ρίχνοντας μια μάτια στα υλικά, αυτό το «πιο τέλειο» παγωτό στον κόσμο, είναι ουσιαστικά μια αμερικάνικη τούρτα (ακριβώς σαν αυτές που βλέπουμε στην τηλεόραση, αλλά δύσκολα βρίσκουμε εδώ), η οποία βέβαια είναι ακόμα πιο απολαυστική αφού αποτελεί την εκδοχή της σε παγωτό. Ένα υπέροχο παγωτό με γεύση κέικ βανίλια, ροζ ζαχαρόπαστα, σιρόπι φράουλας, κομμάτια κέικ και έχω αρχίσει ήδη να κάνω «εικόνα» πως θα το «γλεντάω» κάποια βράδια στο σπίτι, όπως πραγματικά μου αρέσει: βλέποντας τις αγαπημένες μου σειρές και τρώγοντας τη νέα και πλέον αγαπημένη μου γεύση των Ben & Jerry’s (σαν καρέ από αμερικάνικη ταινία φανταστείτε…!).

gdfg

Εννοείται ότι άρπαξα την ευκαιρία και πήρα όχι μία συσκευασία για να κάνω την έκπληξη στη φίλη μου, αλλά δυο (η μία μόνο για μένα!). Η λεπτομέρεια που κάνει τη διαφορά και με ενθουσίασε πραγματικά (γιατί άλλωστε στα Ben&Jerry’s είναι τελειομανείς, όπως και εγώ!) είναι ότι πάνω στη συσκευασία μπορείς να γράψεις ένα προσωπικό μήνυμα στον φίλο ή στην φίλη σου και με ένα κεράκι να δημιουργήσεις την ατμόσφαιρα που απαιτεί η κάθε περίσταση :-)

Και αυτό που θέλω μόνο να προσθέσω στο τέλος, για να μην σας αναστατώσω άλλο είναι το εξής:

Σας έχει τύχει να τρώτε κάτι τόσο νόστιμο, που αντί να θέλετε να το φάτε γρήγορα, να τρώτε τόσο σιγά για να μην τελειώσει ποτέ; Ε αυτό!

Happy birthday Ben&Jerry’s! Happy birthday to you all!!!