Οι δικές μου πινελιές για stylish και άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Νικολέττα Ράλλη
Οι δικές μου πινελιές για stylish και άκρως καλοκαιρινές εμφανίσεις!

Το καλοκαίρι είναι εδώ

Καλημέρα κορίτσια μου!

Το καλοκαίρι είναι εκείνη ακριβώς η περίοδος που μου αρέσει πραγματικά να φοράω κοσμήματα. Είναι ίσως επειδή η καλοκαιρινή κολεξιόν είναι γεμάτη χρώματα και loose υφές, είναι επειδή μας αρέσει να σηκώνουμε τα μαλλιά μας σε περίτεχνους κότσους και σε ανάλαφρες κοτσίδες αφήνοντας ακάλυπτο το λαιμό μας, είναι τα χαλαρά φορεματάκια που αφήνουν μπούστο και ώμους ελεύθερους; Όλοι αυτοί και άλλοι πολλοί λόγοι εμένα προσωπικά με κάνουν να θέλω να περιποιηθώ το ντύσιμο και το look μου με όμορφα και elegant κοσμήματα, ώστε να δώσω εκείνη την ιδιαίτερη πινελιά στο κατά τα άλλα «χαλαρό» καλοκαιρινό μου styling.

stylinggggg

Εάν εξαιρέσουμε τις τηλεοπτικές μου εμφανίσεις, που πάντα η στυλίστριά μου, θα μου ταιριάξει και κάποια κομμάτια, όπως σκουλαρίκια και κολιέ, είναι κάτι που θα ήθελα να έχω στο καθημερινό καλοκαιρινό ντύσιμό μου, αλλά δεν έχω ποτέ τον χρόνο να κάτσω από μόνη μου να αναζητήσω.

Αν και εσείς κορίτσια δεν έχετε πολύ χρόνο αλλά θέλετε να πλαισιώσετε την γκαρνταρόμπα σας με ένα όμορφο και ποιοτικό κόσμημα που θα σας συντροφεύσει όλο το καλοκαίρι – και όχι μόνο- θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας ότι πρόσφατα ανακάλυψα τον οίκο κοσμημάτων Oxford Street. Τα Oxford Street τα ξεχώρισα για 2 πολύ συγκεκριμένους λόγους: οι προτάσεις τους περιλαμβάνουν stylish αλλά ταυτόχρονα minimal σχέδια από ορείχαλκο επιχρυσωμένο με 18Κ και ασήμι 925 ροδιωμένο αλλά μπορείς να τα παραγγείλεις και online μέσα από το https://www.oxfordstreet.com.gr.

oxfordddd

Όσον αφορά το είδος κοσμήματος, αρκεί να σας πω ότι είτε επιλέξετε ασήμι, είτε επιχρυσωμένα κοσμήματα, θα παραμείνει αναλλοίωτη η ποιότητα τους και σας το λέω εγώ, που όπως έχετε δει μέσα από τα social μου δεν έχω αφήσει παραλία για παραλία!

Όσον αφορά τα σχέδια, η ποικιλία είναι τεράστια και ό,τι βλέπετε στις φωτογραφίες, είναι και αυτό που θα σας έρθει και στην πόρτα του σπιτιού σας – εγγυημένα!

Εγώ ξεχώρισα και σας προτείνω την σειρά Tropical Summer που είναι ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές σας διακοπές και να συνδυάσετε το στυλ σας για όλες τις ώρες τις ημέρας, είτε ντυθείτε πιο casual είτε πιο βραδινά. Για να σας δείξω τι εννοώ, έχω βγάλει φωτογραφίες με τα κοσμήματα της σειρά Tropical Summer της Oxford Street που παρήγγειλα εγώ, όπως τα συνδύασα σε διάφορες εξόδους μου και τις οποίες είδατε μέσα στο άρθρο.

arthroooo

Μπορείτε να περιηγηθείτε στο site https://www.oxfordstreet.com.gr και να διαλέξετε το δικό σας αγαπημένο κόσμημα ή σετ!

Επίσης τη συλλογή κοσμημάτων Oxford Street μπορείτε να την αναζητήσετε στα καταστήματα:

- Γεώρμας Εμμανουήλ, Λεωφ. Βασιλέως Γεωργίου Α1, Πειραιάς www.geormas.gr

- Errikahome, Πατησίων 132, Αθήνα www.errikahome.gr

Για οποιαδήποτε απορία, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου:)