15 μέρες μετά...

Νικολέττα Ράλλη
15 μέρες μετά...

Η Νικολέττα μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα από τις πρώτες της εκπομπές

Καλημέρα κορίτσια μου! Πού μου είστε; Τι κάνετε; Θέλω να τα ξέρω όλα και να μoυ μεταφέρετε καλοκαιρινές όμορφες εικόνες. Ιδανικά θα ήθελα να υπάρχει ένας μαγικός τρόπος να μοιράζομαι ζωντανά μαζί σας και την δική μου τρελή καθημερινότητα.

Εγώ καλοκαίρι δεν έχω καταλάβει, ασχέτως που είχα την ευκαιρία για κάποιες εξορμήσεις στις αρχές του Ιουνίου. Έχω βρει έναν μεγάλο έρωτα όμως, που με κρατά στην Αθήνα και που αυτό από μόνο του είναι αρκετό. Όχι δεν βρήκα τον άντρα των ονείρων μου, αλλά κάνω αυτό που τόσο πολύ αγάπω που δεν είναι άλλο, από το να συμμετέχω στην καινούργια μας καλοκαιρινή εκπομπή στον Αντέννα. Σήμερα κλείνουμε δέκα εκπομπές και τα συναισθήματα, αλλά και η χαρά μου είναι τόσα πολλά και τόσο μεγάλη αντίστοιχα.

Καταρχάς να σας πω ότι εγώ, ποιος εγώ! ξυπνάω καθημερινά στις 6:00 και όχι μόνο δεν γκρινιάζω, αλλά δεν έχω πατήσει ούτε μια φορά το snooze «5 λεπτά ύπνο ακόμη». Θέλω λοιπόν να σας πω στο σημερινό μου ποστ το εξής: τώρα που θα πάτε διακοπές, και θα βρείτε λίγο ελεύθερο χρόνο με τον εαυτό σας, κάπου χωρίς θόρυβο, αναστάτωση, κόρνες κτλ σκεφτείτε τι είναι αυτό που πραγματικά θα θέλατε στην ζωή σας. Ό,τι και να είναι αυτό, όσο μεγάλο ή άπιαστο και να φαντάζει, «καλέστε» το. Αφήστε χώρο «μέσα» σας για να βρει χώρο να μπει. Αναρωτηθείτε όχι γιατί δεν συνέβη μέχρι σήμερα, αλλά τι πρέπει να αλλάξει για να γίνει αύριο. Δεν αναφέρομαι μόνο σε καριέρα, αλλά σε ο,τιδήποτε θα σας κάνει να είστε χαρούμενοι και χαμογελαστοί το πρωί που ξυπνάτε, ακόμη και εάν είναι 6:00 το πρωί.. Γιατί μπορείτε... τα πάντα μπορείτε. Και αν δεν τα βρείτε, αφήνοντας αυτόν το χώρο που σας ανέφερα παραπάνω, θα σας βρουν αυτά...

Καλό Σαββατοκύριακο....

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου έδω: Νικολέττα Ράλλη