Όταν το μακιγιάζ μου το επιλέγω εγώ...

Νικολέττα Ράλλη
Όταν το μακιγιάζ μου το επιλέγω εγώ...

Μετά από τόσα χρόνια που φροντίζουν επαγγελματικά το μακιγιάζ σου, έχω πλέον μάθει, όχι μόνο να βάφομαι μόνη μου στις σωστές αποχρώσεις του δέρματος μου

Καλημέρα φίλες μου!

Ο τίτλος τα λέει όλα! Όσοι δουλεύουμε μπροστά από τις κάμερες, έχουμε την τύχη να συνεργαζόμαστε με ειδικούς της Ομορφιάς, για τα ρούχα, τα μαλλιά και το μακιγιάζ μας.

Μετά από τόσα χρόνια που φροντίζουν επαγγελματικά το μακιγιάζ μου, έχω πλέον μάθει, όχι μόνο να βάφομαι μόνη μου στις σωστές αποχρώσεις του δέρματος μου, αλλά και να διακρίνω ποια είναι εκείνα τα προϊόντα που διατηρούν το μακιγιάζ μου φρέσκο και κυρίως σταθερό κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Σήμερα θα σας προτείνω μια από τις αγαπημένες μου εταιρίες καλλυντικών και αυτή δεν είναι άλλη από την Avon. H Avon διαθέτει πολλές σειρές προϊόντων Ομορφιάς, για κάθε ηλικία, στυλ και προσωπικές ανάγκες.

Τα προϊόντα που χρησιμοποιώ για το μακιγιάζ μου

True Colour Luminous Velvet

κραγιοννννν copy

Η απόλυτη τάση και φέτος! Ματ μεταλλικές αποχρώσεις από τα βελούδινα True Colour Luminous Velvet της Avon. Λατρεύω αυτά τα νέα κραγιόν γιατί αξιοποιούν πλήρως το φυσικό σχήμα των χειλιών, δίνοντας τους ένα πιο γεμάτο αποτέλεσμα χάρη στη φόρμουλα SoftGlow, η οποία έχει αναπτυχθεί για όλες εμάς που αγαπάμε τη λάμψη στο μακιγιάζ μας. Επίσης, είναι εμπλουτισμένα με χρωστικές ουσίες που αντανακλούν το φως, προσδίδοντας στα χείλη μια διακριτική λάμψη, τόσο εντυπωσιακή που μαγνητίζει τα βλέμματα. Για την φετινή σεζόν σάς προτείνω αντί για κόκκινα κραγιόν να δοκιμάσετε και τις αποχρώσεις του πορτοκαλί! Αυτό της φωτογραφίας το δοκίμασα και εγώ εχθές το βράδυ και δεν χρειάστηκε ποτέ να το ανανεώσω.

ννννν

Φανταστικές μεταλλικές και ταυτόχρονα ματ αποχρώσεις, ιδανικές για κάθε make-up look!

Παλέτα Σκιών Nude Muse Mark.

8888ξξξ

Η παλέτα σκιών «Nude Muse» από την σειρά Mark. της Avon, με τις αγαπημένες μου ζεστές ροζ αποχρώσεις, δίνει ένα ελαφρύ αλλά σταθερό αποτέλεσμα για τις πρωινές ώρες.

Για να το κάνω πιο βραδινό, απλά το ανανεώνω, κάνοντάς το λίγο πιο έντονο, με ένα τρικ που θέλω να μοιραστώ μαζί σας: βρέχω το πινελάκι μου, απλά να είναι νωπό και τονίζω λίγο τα μάτια μου με τις πιο μωβ σκιές «Nude Muse», δίνοντας περισσότερη ένταση στο βλέμμα και κάνοντας το να διαρκεί περισσότερο! Δοκίμασέ το!

Μark. Big & Extreme Mascara

Και επειδή μιλάμε για βλέμμα, δεν μπορεί να λείπει και η λατρεμένη μάσκαρα. Από τη σειρά Mark. της Avon, επιλέγω την Big & Extreme Mascara, μια από τις καλύτερες αδιάβροχες μάσκαρα που έχω δοκιμάσει ποτέ!

Κάνει τα μάτια να φαίνονται ακόμη μεγαλύτερα και εντυπωσιακά, αφού το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι επιμήκυνσης βλεφαρίδων, σε σχήμα σπιράλ, καλύπτει και χτενίζει κάθε βλεφαρίδα ξεχωριστά, προσδίδοντας εκρηκτικό μήκος. Με τη νέα σύνθεση Elasto Volumetric, ακόμη και οι πιο λεπτές βλεφαρίδες θα αποκτήσουν περισσότερο όγκο, για πιο έντονο βλέμμα από ποτέ!

xtrreme copy

Mark. MagiX Face Primer

Αυτό όμως που κάνει το μακιγιάζ μας να μένει πάντα σταθερό είναι η επιλογή μιας σωστής βάσης, καθώς και το finish spray το οποίο θα βοηθήσει στη σταθεροποίησή του.

Δοκίμασα από τη νέα σειρά της Avon, το Mark. MagiX Face Primer πριν το μακιγιάζ μου, το οποίο προετοιμάζει τέλεια την επιδερμίδα μου, δίνοντας της αψεγάδιαστη όψη και δημιουργώντας μια σταθερή βάση, έναν «καμβά», επάνω στον οποίο μπορώ να δημιουργώ το μακιγιάζ μου. Όμως για να είμαι σίγουρη ότι το μακιγιάζ μου θα μείνει στη θέση του όσες ώρες και να περάσουν, χρησιμοποιώ το MagiΧ Setting Spray για εκπληκτικό αποτέλεσμα!

Το final touch με το στικ λάμψης MagiX FX της Avon ήταν αυτό όμως που φώτισε τα χαρακτηριστικά μου. Το συγκεκριμένο στικ είναι διαθέσιμο σε μια ψυχρή και μια ζεστή απόχρωση για να επιλέξεις ποιο ταιριάζει καλύτερα σε εσένα. Τόλμησε σε μια βραδινή σου έξοδο να αναμείξεις και τα δύο μαζί για να δημιουργήσεις ένα λαμπερό αποτέλεσμα που θα σου ανεβάσει τη διάθεση.

mmmmmbb

Και αυτό είναι όλο! Με 2-3 σωστά προϊόντα από την Avon δημιουργώ εύκολα και γρήγορα, εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί. Τα συγκεκριμένα τα έχω εμπιστευτεί και τα έχω επιλέξει, όχι μόνο λόγω της υψηλής ποιότητας και καινοτομίας τους, αλλά και γιατί καλύπτουν όλα τα τελευταία trends στο make up! Ανεξαρτήτως των δεξιοτήτων σας, με αυτά τα προϊόντα, είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρετε μια χαρά– εγώ το έκανα και δεν τα αποχωρίζομαι!

ooooo

«Καλό χειμώνα κορίτσια μου..»