Σπιτικό τσουρέκι

Το τσουρέκι γενικά χρειάζεται πολύ ζύμωμα γιατί όσο πιο πολύ το χτυπάμε τόσες περισσότερες ίνες δημιουργούμε στην ζύμη.

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
100 γρ. Ζάχαρη κρυσταλλική
3 κ.γ. Ξερή μαγιά
Ξύσμα από ένα πορτοκάλι
1/4κ.γ. Μαστίχα
1/4κ.γ. Μαχλέπι
3 Μεγάλα αυγά
120ml. Γάλα, πλήρες
3/4κ.γ. Αλάτι
150γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κύβους

2 Κρόκους αριωμένους σε λίγο νερό

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ