Κινέζικα ψωμάκια στον ατμό

#tsoulotip: Για ακόμα πιο αφράτα ψωμάκια μπορούμε όταν κόψουμε το ζυμάρι σε μικρότερα κομμάτια να τα αφήσουμε για 30’ να φουσκώσουν πάλι.

 

ΥΛΙΚΑ

300γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.

2 ½ κ.γ. ξερή μαγιά

2κ.σ. ζάχαρη κρυσταλλική

150ml. χλιαρό νερό και 20ml. παραπανώ αν χρειαστεί

1 πρέζα αλάτι

Για το σερβίρισμα:

Ζαμπόν σε φέτες

Τυρί σε φέτες

Γαλοπούλα σε φέτες

Μαρούλι

Η συνέχεια στο giorgostsoulis.com

COMMENTS

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies