Ψωμί με δενδρολίβανο και μήλα

1 SHARE

Μπορείτε να μην βάλετε δενδρολίβανο αν δεν σας αρέσει και να βάλετε ένα άλλο φρέσκο μυρωδικό.

ΥΛΙΚΑ
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
50 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
2κ.γ. μπέικιν πάουντερ
2κ.σ. φρέσκο δενδρολίβανο ψιλοκομμένο
1/4κ.γ. κανέλα σκόνη
1/4κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο
1κ.γ. κοφτή αλάτι
250ml. ξυνόγαλο
2 μεγάλα αυγά
120ml. ελαιόλαδο
200γρ. πράσινα μήλα κομμένα σε κυβάκια 2*2εκ.

Διάβασε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com

1 SHARE
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ